DeeWuu Opublikowano 20 Września 2021 Opublikowano 20 Września 2021 W dniu 31.01.2021 o 20:24, shaqal napisał: Działa w każdym 3G basic oraz 3G High, jakość dźwięku bez zastrzeżeń. Witam wszystkich szybkie pytanie : jak ciężko podłącza sie ten modył? I czy trzeba coś zmienia w ustawieniach w sofcie ? Mam takie radio :
Ochromvip Opublikowano 20 Września 2021 Opublikowano 20 Września 2021 @DeeWuu Polecam otworzyć schowek od pasażera i po prawej albo lewej stronie powinieneś mieć takie coś ( Obrazek 1 z napisem jack ) wtedy do kupujesz tak zwany audi mmi bluetootch addapter ( Obrazek 2 czarny kabelek) Który wkładasz do tego środka i klikasz przycisk Media później przycisk odpowiadający za Source( Obrazek 3 z napisem AUX ) i pokrętłem zjeżdżasz w dół do external audio input. Włączasz bluetooth w adapterze i komórce parujesz i cieszysz się muzą z telefonu. Jeśli będziesz potrzebował więcej info pisz pw. Chętnie pomogę
a g Opublikowano 9 Października 2021 Opublikowano 9 Października 2021 Cześć, właśnie miałem zadać podobne pytanie Audi A4 2010 r. wersja BNav_EU_P0022_D1 czyli jak rozumiem 3G LOW ? ale w schowku po prawej (musze jeszcze zobaczyć po lewej ale wydaje mi się, że też nie ma) nie widzę tego złącza, gdzie jeszcze może być?
Rekomendowane odpowiedzi