radzio06 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) Siema. Mam pytanie A4 przed liftowe beż s line i do tego chce założyć dyfuzor a'la RS4 ale gdzieś obiło mi się o uszy, że nie pasuje mając aktywny wydech. Czy to prawda ? RS4 Look Diffusor für Audi A4 B8.5 FL Limousine Avant Diffusor RS CP225 WWW.EBAY.DE Finden Sie Top-Angebote für RS4 Look Diffusor für Audi A4 B8.5 FL Limousine Avant Diffusor RS... Zastanawiam czy zakładać dyfuzor rs4 do zwykłego zderzaka przed liftowgo czy lepiej zmienić cały zderzak na s line polifotwy juz ? Bo lampy juz mam liftowe neony... pozdro Edytowane 25 Stycznia 2021 przez radzio06
Hubertus01 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Opublikowano 26 Stycznia 2021 polift robi robotę szczególni gdy dokładka jest w piano, sam zakładałem, wszystko p&p
radzio06 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2021 Tak więc pojde chyba w polifta z dyfuzorem piano. Mając juz lampy neon. Ślizgi czy cos trzeba zmieść do polofta czy kompletnie nic ?
Rekomendowane odpowiedzi