arturos Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 chcialbym zapytac czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia czy przebieg jest oryginalny (A4 1.9 TDI 110PS 1997r), jest to moze jakos zakodowane w kluczyku, komputerze czy gdzies jeszcze??
Gość Murzyn Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 w centralnym kompie audi w ASO (jezeli byl serwisowany na terenie UE)
spanky Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 chcialbym zapytac czy jest jakas mozliwosc sprawdzenia czy przebieg jest oryginalny (A4 1.9 TDI 110PS 1997r), jest to moze jakos zakodowane w kluczyku, komputerze czy gdzies jeszcze?? -> http://forum.tdi-tuning.pl/viewtopic.php?t=2329&highlight=przebieg
bratpit Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 w centralnym kompie audi w ASO (jezeli byl serwisowany na terenie UE) Z tego co wiem to dotyczy tylko aut po 2000 roku czyba że się myle.
Gość Murzyn Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 passata 98 sprawdzilem -> http://forum.tdi-tuning.p...hlight=przebieg a z tego nic nie rozumiem...same bluzgi
MARTiiii Opublikowano 26 Maja 2006 Opublikowano 26 Maja 2006 Przebieg powinien być w kompie. Ja sprawdzłąem swojego (99r) i była historia samochodu.
arturos Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Opublikowano 28 Maja 2006 no ale mi chodzi o auto z 97r. jest na to jakis sposob??
Gość Murzyn Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 no ale mi chodzi o auto z 97r. jest na to jakis sposob?? jedz do ASO na 99% (za free) Ci dadza wydruki z przegladow
Gość zdeniu Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 jedz do ASO na 99% (za free) Ci dadza wydruki z przegladow oczywiscie pod warunkiem ze auto widziało serwis :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 28 Maja 2006 Opublikowano 28 Maja 2006 nietylko serwisowane w ASO na terenie UE
maciek2,5V6 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Staruszkowaty ten post ale nie bede zakładał nowego. I tak: byłem w serwisie vw(po jakies duperele) i naszlo mnie ,żeby sprawdzic w kompie typ za free sprawdził i zdziwko!!! zero histori pojazdu! wszystkie dane o aucie były, wyposażenie , kolor i wszystkie pierduły ale brak histori przeglądów!!! mam książeke serwisową, faktóre zakupu w vw-audi (i kupe innych papierów), wiem ,że ksiażka może byc lewa (nie problem zrobić). Ale myślałem ,że wyskoczą chociaż jakieś dane o przegladach gwarancyjnych, przecież auto jak zostało kupione i było nowe musiała co ileś tyś km mieć przegląd. Panowie co o tym myśleć??? pozdrawiam
pet3r Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Staruszkowaty ten post ale nie bede zakładał nowego.I tak: byłem w serwisie vw(po jakies duperele) i naszlo mnie ,żeby sprawdzic w kompie typ za free sprawdził i zdziwko!!! zero histori pojazdu! wszystkie dane o aucie były, wyposażenie , kolor i wszystkie pierduły ale brak histori przeglądów!!! mam książeke serwisową, faktóre zakupu w vw-audi (i kupe innych papierów), wiem ,że ksiażka może byc lewa (nie problem zrobić). Ale myślałem ,że wyskoczą chociaż jakieś dane o przegladach gwarancyjnych, przecież auto jak zostało kupione i było nowe musiała co ileś tyś km mieć przegląd. Panowie co o tym myśleć??? pozdrawiam moze diagnosta kiepski i nie potrafi obslugiwac sprzetu? pdjedz do kogos innego.
Gość Murzyn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Jezeli auto bylo z poza UE to w kompie moze nie byc historii...w innym wypadku sprawdzilbym to raz jeszcze...moze jakas awaria polaczenia czy cos...
maciek2,5V6 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Auto kupione (nówka) u dilera w vw-audi (w hamburgu) serwisowane w tym serwisie a kupione przezemnie od innego dilera vw-audi z miejscowosci...... (nie pamietam ale tez niemcy). Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.)
Radek321 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 A może auto nie był serwisowane w ASO tylko gdzie indiej :mrgreen:
maciek2,5V6 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 moze mam auto widmo co znikło 7 lat temu i nagle jest u mnie.
Gość Murzyn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Auto kupione (nówka) u dilera w vw-audi (w hamburgu) serwisowane w tym serwisie a kupione przezemnie od innego dilera vw-audi z miejscowosci...... (nie pamietam ale tez niemcy). Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.) tak, ta sa 2 rozne serwery, Ale gdyby byla awaria to pokazał by wszystkie dane o samochodzie??(kolor, wyposazenie itd.) takie dane z tego co wiem sa zapisane w kodzie nadwozia...mialem nawet gdzies rozpisane co kazda literka po kolei oznacza
maciek2,5V6 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 Dzieki jestem spokojniejszy , jak bede miał jakis serwis podrodze to bede próbował dalej coś z kompa od nich wyciągnąc. ps czy w serwisie skody tez mi sprawdza?
Gość Murzyn Opublikowano 29 Czerwca 2006 Opublikowano 29 Czerwca 2006 czy w serwisie skody tez mi sprawdza? to zalezy od serwisu, ale raczej nie
djid Opublikowano 15 Marca 2007 Opublikowano 15 Marca 2007 a czy jest możliwość uzyskania informacji na temat oleju jaki był lany do silnika w taki sposób ?? Jeśli tak to gdzie na terenie warszawy mogą udzielić takiej informacji ??
Rekomendowane odpowiedzi