Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia Autor Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) 14 minut temu, wuPiotrek napisał(a): wew części lusterka takie okienka wskaźnik włączenia kierunkowskazu i to słabo świeci w zamienniku, podobno w osramach jest dobrze. Dlatego nie mają homologacji. W Osramach bardzo dobrze je widać, co z resztą opisałem w pierwszym poście. Edytowane 19 Kwietnia przez Muskel1
sopel1916 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia a orientuje sie ktos ile by mnie kosztowala wymiana lamp zeby miec kierunki dynamiczne z tylu??
sopel1916 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia jest jakas roznica w tych kierunkach do lusterek?? allegro.pl ALLEGRO.PL allegro.pl ALLEGRO.PL
sopel1916 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja W dniu 22.04.2024 o 21:04, Muskel1 napisał(a): Nie ma. hej pytanie, pamietasz czy rozmiar tych srubek torx to byl 10? czy inny??
sopel1916 Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Nie pamiętam jakie tam wkręciłem. Ok szkoda, to muszę zabrać z roboty całą skrzynkę z torxami i
lunatick Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Czy ten zestaw będzie też pasować do A4 B9 FL 2024 ??
Rekomendowane odpowiedzi