makaveli Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Prosze o pomoc w pewnej sprawie. OD jakiegos dluzszego czasu zaczal dochodzic mnie dziwny dziwiek podczas jazdy. Nie jest to dzwiek metaliczny, to cos w rodzaju stukotu ale rownomiernego, jakas praca czegos, ciezko mi to opisac. Bylem juz u kilku mechanikow, wymienili wahacze, laczniki stabilizatorow, lożyska a mimio to ten dziwiek dalej jest. Kilka dni temu udalem sie do kolejnego z ''fachowcow'', ktory stwierdzil, ze ten dzwiek to wina starych, zniszczonych opon (i takie tez one sa ) oraz zle ustawionej zbieżnosci koł. Nie wiem juz sam co robic, pompuje kase w auto a to nic nie pomaga. Prosze Was o pomoc. Dziekuje z gory Pozdrawiam
mlodyy Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ale gdzie sie tluczez przodu stylu moze magiel ju zaczyna pukac albo gorne mocowanie amora
makaveli Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Z przodu zapomnialem dopisac, sorka. I do tego jedni twierdza ze po prawej stronie, drudzy ze po lewej a jeszcze inni ze posrodku :| Mi wydaje sie ze to lewa strona.
soolek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Właśnie u siebie wyeliminowałem stukanie - mocowanie amorków przednich (poduszki). Podciągnij lekko samochód za błotnik do góry, jak puknie, to stawiam właśnie na mocowanie.
Rekomendowane odpowiedzi