joe Opublikowano 15 Lutego 2021 Opublikowano 15 Lutego 2021 (edytowane) Witam wszystkich, Skorzystałem z waszej pomocy już nie raz mając A4 , proszę o pomoc w nowej maszynie A5 2012. Jak jest bardzo zimna noc - 10 i więcej , auto rano nie odpala, akumulator nowy, naładowanie pełne. Zawsze gdy otworzę auto w normalny dzień , po otwarciu drzwi załączą sie pompa, lecz gdy jest zimno tego nie robi. Wkładając kluczyk , nie pojawia sie procedura startu , wskaźniki nie robią testu wskazówek . Po naciśnięciu kluczyka , pojawia sie tylko takie pyknięcie , załączenie stycznika i koniec. Przez ten problem już 3 razy nie byłem w pracy, jak jest ciepło wszystko jest ok. Po odczytaniu błędów silnika , wyskakuje przekroczony czas startu silnika. Panowie co to może być , co mi przymarza ? strach jechać w góry na narty. 1 Fault Found: 00166 - Access/Start Authorization Switch (E415) 004 - No Signal/Communication - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00100100 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 4 Reset counter: 179 Mileage: 311431 km Time Indication: 0 Date: 2021.02.01 Time: 07:22:09 osoba która pomoże mi z tym problemem otrzyma 4 paka Edytowane 15 Lutego 2021 przez joe
Muskel1 Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Stacyjka do przeczyszczenia albo do wymiany.
joe Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Opublikowano 17 Lutego 2021 powód przekaźnik 645 w skrzynce z sterownikiem
Rekomendowane odpowiedzi