Selim Opublikowano 21 Lutego 2021 Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Cześć - czy ktoś próbował przełożyć matę grzewcza z jednego fotela do drugiego. Zmieniłem fotele z materiałowych z mata grzewcza na skórzane elektryczne - ale chyba bez maty grzewczej - nie ma wiązki zakończonej zielona kostka . ( czy każdy grzane fotel ma zielona kostkę, czy może u mnie jest grzanie ale inaczej puszczone....? Na zdjęciach wiązki wychodzące z „nowych” foteli Edytowane 21 Lutego 2021 przez Selim
black_edition Opublikowano 28 Lutego 2021 Opublikowano 28 Lutego 2021 W dniu 21.02.2021 o 11:58, Selim napisał: Cześć - czy ktoś próbował przełożyć matę grzewcza z jednego fotela do drugiego. Zmieniłem fotele z materiałowych z mata grzewcza na skórzane elektryczne - ale chyba bez maty grzewczej - nie ma wiązki zakończonej zielona kostka . ( czy każdy grzane fotel ma zielona kostkę, czy może u mnie jest grzanie ale inaczej puszczone....? Na zdjęciach wiązki wychodzące z „nowych” foteli Ja przekładam maty grzewcze . Nie każda pasuje . Ja wykonuje maty grzewcze nowe i mam do każdego fotela gdybyś chciał mieć. Wyślij tylko zdjęcie na priv. Jeżeli nie ma zielonej kostki to nie ma grzania
Rekomendowane odpowiedzi