Kamil-Bex Opublikowano 5 Marca 2021 Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Witam chyba mam pęknięta rurkę możecie podpowiedziec za co ona może odpowiadac? W jakie możliwe objawy jej uszkodzenia? Edytowane 5 Marca 2021 przez Kamil-Bex
DivaynEays Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 o ktorej rurze mowa? bo wrzuciles zdjecia kilku nie zaznaczajac konkretnej
Kamil-Bex Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Opublikowano 18 Marca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, DivaynEays napisał: o ktorej rurze mowa? bo wrzuciles zdjecia kilku nie zaznaczajac konkretnej Hej chodzi mi o tą po prawej stronie Edytowane 18 Marca 2021 przez Kamil-Bex
Kamil-Bex Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Opublikowano 18 Marca 2021 3 minuty temu, Kamil-Bex napisał: Hej chodzi mi o tą po prawej stronie
Kamil-Bex Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Opublikowano 18 Marca 2021 6 godzin temu, Kamil-Bex napisał: Ok. Chciałem zabrać się za wymianę n75 alena rurkach od n75 są obejmy zaciskowe których nie mogę zdjąć czy do tej operacji muszę ściągnąć pas przedni?
przem8 Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 A po co? przecież tam jest dobry dostęp. Obejmy trzeba na chama zerwać jak nie chcą po dobroci i założyć nowe opaski ślimakowe.
DivaynEays Opublikowano 18 Marca 2021 Opublikowano 18 Marca 2021 To jest rura od odmy, nie od SAI. Przez nieszczelnosc w tym miejscu lapie lewe powietrze, ale patrzac na to co sie wydobywa spod gumy to cala odma do wyjecia i czyszczenia
Kamil-Bex Opublikowano 19 Marca 2021 Autor Opublikowano 19 Marca 2021 15 godzin temu, DivaynEays napisał: To jest rura od odmy, nie od SAI. Przez nieszczelnosc w tym miejscu lapie lewe powietrze, ale patrzac na to co sie wydobywa spod gumy to cala odma do wyjecia i czyszczenia No właśnie to co się wydobywa ma twarda strukturę nw co to. A w środku delikatnie czarny nalot czyli chyba jest ok. Chcę wymienić ta rurkę bo jest delikatnie popękaną i obejmę nowa bo ta słabo wygląda będę się tym zajmować na dniach. No i do wymiany mam n75 już kupiony tylko nie mogę ściągnąć oryginalnych Obejm z n75 a nie chce pchać na siłę żeby czegoś nie uszkodzić jest jakiś sposób
DivaynEays Opublikowano 19 Marca 2021 Opublikowano 19 Marca 2021 5 godzin temu, Kamil-Bex napisał: No właśnie to co się wydobywa ma twarda strukturę nw co to. A w środku delikatnie czarny nalot czyli chyba jest ok. Chcę wymienić ta rurkę bo jest delikatnie popękaną i obejmę nowa bo ta słabo wygląda będę się tym zajmować na dniach. No i do wymiany mam n75 już kupiony tylko nie mogę ściągnąć oryginalnych Obejm z n75 a nie chce pchać na siłę żeby czegoś nie uszkodzić jest jakiś sposób Ja używam takich drobnych haczyków do rozginania fabrycznych obejm
Kamil-Bex Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Opublikowano 20 Marca 2021 14 godzin temu, DivaynEays napisał: Ja używam takich drobnych haczyków do rozginania fabrycznych obejm Już udało mi się to wymienić użyłem trochę więcej siły i zeszło po wymianie nie słychac żeby turbo przeladowywalo ciągnie ładnie. A tu moja lalka pozdrwiam
Rekomendowane odpowiedzi