Beczka Opublikowano 9 Marca 2021 Opublikowano 9 Marca 2021 Czesc poszukuje osób które maja zamontowane na przodzie zaciski akebono z tarcza 375 mm będę wdzięcznych ??? problem z dobraniem felg ?
Dev Opublikowano 13 Marca 2021 Opublikowano 13 Marca 2021 W dniu 9.03.2021 o 18:54, Beczka napisał: Czesc poszukuje osób które maja zamontowane na przodzie zaciski akebono z tarcza 375 mm będę wdzięcznych ??? problem z dobraniem felg ? w czym jest problem ?
Beczka Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Opublikowano 14 Marca 2021 Mam wybrany model felg japan racing i producent nie jest w stanie mi powiedzieć czy będzie pasować on na mój samochód ze względu na zacisk wczoraj przymierzałem felgę jr28 j10 i nie ma szans i może ktoś może wie czy felga 20x8.5 j wejdzie . Teraz mam 19x 9.5 jr34 z et 44 i dystans 8 mm z opona 255 i weszło tylko ze opona wystaje 0,5 cm za obrys i nie da się jeździć . Chciałbym poprostu tego uniknąć . A jak wiesz pewnie felgi jr są wklęsłe i w tym jest problem a jestem za granica i nie mogę podjechać nigdzie w Polsce żeby przymierzyć .
Wandej Opublikowano 17 Marca 2021 Opublikowano 17 Marca 2021 Mapy Google WWW.GOOGLE.COM ★★★★☆ · Sklep z oponami i felgami · Ignacego Daszyńskiego 9a Jak będziesz jechał do pracy to podskocz na przymiarkę. Mają setki felg na miejscu to sobie zobaczysz co podejdzie
Rekomendowane odpowiedzi