Michux Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Witam szukam jakiegoś dobrego fachowca od elektryki samochodowej,najlepiej z Gdyni,albo okolic. Mam w swoim aucie niedziałające fotele grzane i lusterka. Byłem na diagnozie i pod kompem wyszło że komputer nie komunikuje się ani z klimą,ani z fotelami. Gościu widać że nie ogarniał co to może być,a nie chciał bym żeby rozebrał pół auta i szukał po omacku. Zna ktoś jakiegoś fachowca co powinien ogarnąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Może poprzedni właściciel dołożył fotele ale są nie podpięte? Działały w ogóle kiedyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michux Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Odkąd mam auto to nie działają,ogólnie w panelu jest normalnie opcja foteli,pokrętło od 0 do 6 dla kierowcy i pasażera,to raczej nic nie było dokładane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 To że panel klimy ma pokrętła nie znaczy, że z takim panelem wyjechało z fabryki. Już nie takie rzeźby widziałem. Może poprzedni właściciel podmienił siedzenia i panel ale problem go przerósł i tak zostało. Sprawdź w kodach wyposażenia (na wlepce), czy auto miało fabrycznie grzane siedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michux Opublikowano 15 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wydaje mi się że jest orginalne grzanie bo mam wersję s line i z tego co czytałem ten model ma grzanie na wyposażeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 1 minutę temu, Michux napisał: Wydaje mi się że jest orginalne grzanie bo mam wersję s line i z tego co czytałem ten model ma grzanie na wyposażeniu Co ma s-line do grzanych foteli? Wiesz co oznacza s-line? Sport line. Linia sportowa. Jedyne co mają fotele w tej wersji, to to, że są sportowe i napis s-line. Grzanie jest opcją za dopłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pelonek1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Lusterka możesz też mieć nie podgrzewane. Odnośnie foteli s-line to kiedyś widziałem w C6 fotele z pełną elektryką s-line niestety bez grzania, także można przyoszczędzić jak się chce ... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 15 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Wrzuć w tym dziale Twój VIN i poproś o rozkodowanie to się dowiesz, czy miałeś fabrycznie te dodatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michux Opublikowano 18 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Fotele są fabrycznie grzane,nic nie było dokładane. Wszystko w orginale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaTeo85 Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 napisz PW, podjedziesz do Gdańska podłączymy kompa zerkniemy co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi