Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Jaki numer klocków Ferodo do seryjnych tarcz ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie pilna prośba o pomoc w wyszukaniu klocków do mojego auta. Chciałbym założyć Ferrodo Premier na seryjne 288 i nie wiem jaki symbol mają mieć te klocki. Może ktoś z was pomoc? Może w Etce to sprawdzić albo ktoś z takim samym autem wymieniał? Za kilka godzin czeka mnie długa trasa a hamulce wczoraj się skończyły :(( Może jakiś link do zaufanego sprzedawcy w Warszawie.

Opublikowano

TOM77 - pytaj tego koleżki :decayed::hi:

Opublikowano
  • Autor

TOM77 - pytaj tego koleżki :decayed::hi:

dzięki za podpowiedź. Już napisałem zapytanie na gg ale Tom77 jest na razie niedostępny.

Opublikowano

Panowie pilna prośba o pomoc w wyszukaniu klocków do mojego auta. Chciałbym założyć Ferrodo Premier na seryjne 288 i nie wiem jaki symbol mają mieć te klocki. Może ktoś z was pomoc? Może w Etce to sprawdzić albo ktoś z takim samym autem wymieniał? Za kilka godzin czeka mnie długa trasa a hamulce wczoraj się skończyły :(( Może jakiś link do zaufanego sprzedawcy w Warszawie.

Jak to skonczyly? Masz blad na FISie i auto gorzej hamuje, czy widzisz, ze klockow juz nie ma?

Opublikowano
  • Autor

Błąd na FIS pojawił się w niedzielę. jeszcze trochę okładziny zostało więc za bardzo sie tym nie przejąłem...słyszałem że spokojnie można jeszcze zrobić z 2 tys km od pojawienia się błędu. Ale wczoraj miałem awaryjne hamowanie ze 100 no i mało brakowało ;( teraz mam gumowe hamulce, bardzo słabe.

Opublikowano

Błąd na FIS pojawił się w niedzielę. jeszcze trochę okładziny zostało więc za bardzo sie tym nie przejąłem...słyszałem że spokojnie można jeszcze zrobić z 2 tys km od pojawienia się błędu. Ale wczoraj miałem awaryjne hamowanie ze 100 no i mało brakowało ;( teraz mam gumowe hamulce, bardzo słabe.

Sprawdz tez poziom plynu hamulcowego :wink4: Jednym hamowaniem ze 100 nie konczysz klockow...

Opublikowano

Sprawdz tez poziom plynu hamulcowego :wink4: Jednym hamowaniem ze 100 nie konczysz klockow...

no chyba ze ma jakieś NO NAME albo Made in China :>