lolekw660i Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 Witam, Mam problem z bagażnikiem, mianowicie kiedy otworze bagażnik to czasami po dłuższym czasie pojawi się info na fisie o otwartym bagażniku i dopiero zapali oświetlenie w środku bagażnika np. otwieram bagażnik czekam 1 min i nagle zaświeci się światło w bagażniku i pojawi się info na fisie. Czasami od razu załapuje czasami po czasie loteria ogólnie. Miał ktoś taki problem ? To wina zamka ?
GreGoriO Opublikowano 24 Marca 2021 Opublikowano 24 Marca 2021 tak, w zamku jest mikrostyk. zrób test, puknij w zamek jeśli nie zareaguje oświetleniem. możesz spróbować jakoś regenerować...WD40 i takie tam... albo wymiana jak nie pomoże.. Łatwiejsza wersja cały zamek, trudniejsza... wymiana samego mikrostyku, też się da.
lolekw660i Opublikowano 25 Marca 2021 Autor Opublikowano 25 Marca 2021 Akurat tapicerkę klapy mam rozebrana więc łatwo będzie puknąć w zamek i zobaczyć czy pomaga, dziś zobaczę więc zdam relacje czy coś pomogło ?
matmac Opublikowano 25 Marca 2021 Opublikowano 25 Marca 2021 Albo wiązka gdzieś naruszona. Nie spotkałem się z tym w B5, ale w B3 i B4 przetarte przewody w przelotce do klapy to była codzienność.
lolekw660i Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Opublikowano 29 Marca 2021 (edytowane) Klepanie nie pomogło, ale otworzenie klapy i odczekanie jakieś 15sek zalaczyło podświetlenie , dziwne Edytowane 29 Marca 2021 przez lolekw660i
Kebab69 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Opublikowano 23 Kwietnia 2021 U mnie całkowity brak oświetlenia bagażnika, sprawdzone wszystko żarówki, kable w przelotce, mikrostyk w zamku :/ . Czy moduł komfortu może mieć coś z tym wspólnego że nie działa oświetlenie bagażnika i nie pokazuje otwarcia klapy tylnej jak i maski ??
Rekomendowane odpowiedzi