iven909 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Witam, Ostatnio został zrobiony u mnie remont kapitalny silnika, turbo zostało zregenerowane i przerobione na hybryde po czym zabrałem się za kolejne przeróbki by móc wgrać nowy soft. Chciałem wymienić wtryski na większe, konkretnie na te z S3 ( BAM ), przyszły do mechanika i na miejscu był mały zonk. Okazuje się, że wtryski nie pasują. Załączam zdjęcie wtrysków. Po lewej nowe z S3, zaś po prawej obecne które mam. Czy wie ktoś może jaki kolektor ssący z jakiej wersji pasowałby P&P do mojego silnika ? PS. Jeżeli istnieją wydajniejsze wtryski w kształcie tego po prawej to prosiłbym o informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 musisz przerobic mocowanie listwy paliwowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iven909 Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iven909 Opublikowano 20 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Zapomniałem dodać, że przecież mam po prostu zestaw listwa paliwowa + wtryski ( jednak zestaw pochodzi z BEXa aniżeli BAM, dałem się zrobić w bambuko...) Czy taka listwa z wtryskami pod blok 06A, podejdzie pod kolektor z 058 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi