AdamsDH Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam, Wiem, że temat był już poruszany. Jednak nie mogę odszukać zdjęcia dot. odkręcania lamp zespolonych. Czy może ktoś z Was posiada linka do tego zdjęcia? Znalazłem porady jak dorezac zespolone lampy, jak odkrecać przedliftowe ale polifta nie znalazłem. Możecie pomóc? Pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 odkręcasz dwie gorne sruby tak jak już kolega wspomniał.Na dolelampy jeszcze masz taki bolec z którego wyjmujesz lampę w po kłopocie no i nie zapomnij odłaczyć instalacji od lampy :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 i dolny zaczep który często pęka
_Solar_ Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 są trzy śruby w przedlifcie sa 3 ale w po już tylko 2
Cristoforo Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 po lift ma 3 śruby i dolny uchwyt dwie u góry na łapach i po prawej stronie ucho z długą srubą po stronie kierunkowskazów [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2009, 22:47_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_xenony_w_reflektorach_zespolonych_po_ii_lifcie_montaz_zarowek_i_przetwornic-t16972.0.html tam dokładnie wyglada lampa po lifcie uszy u góry i jedno na dole okrągłe na śrube i dolny bolec
Rekomendowane odpowiedzi