hager84 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam. Czy komuś wyświetlał sie kiedyś taki zestaw kontrolek? Co on może oznaczać. Abs nie działa.
Muskel1 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Podepnij pod komputer, zrób autoscan i tu wrzuć. Przyczyn może być wiele. Bez protokołu postawiwnie diagnozy jest nierealne. Samopoziom ma także usterkę z tego co widzę, nie tylko ESP.
hager84 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2021 11 minut temu, Muskel1 napisał: Podepnij pod komputer, zrób autoscan i tu wrzuć. Przyczyn może być wiele. Bez protokołu postawiwnie diagnozy jest nierealne. Samopoziom ma także usterkę z tego co widzę, nie tylko ESP. Narazie jestem na trasie do celu mam 500km i nie mam możliwości na razie podpięcia pod komputer.
hager84 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Panowie na to wygląda że jest problem z czujnikiem abs w lewym tylnym kole hamulce w kole piszczą i wywala błąd. Dodam że owe koło bardziej się nagrzewa. Błąd poziomowania ksenonow wynika z błędu czujnika abs.
Rekomendowane odpowiedzi