ykk Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 * Wspomaganie kierownicy * ABS * Poduszki powietrzne 2x * Elektryczne szyby * Elektryczne lusterka * Podgrzewane lusterka * Podgrzewana tylnia szyba * Podgrzewane fotele * Immobilser * Doczepiany HAK * Tłumik sportowy KM malon * Spryskiwacze przednich reflektorow * Regulowane przednie lampy * Centralny zamek * Alufelgi TSW 17' *Aktualnie Polift1 ( w koncu:D) *Listwy LED z przodu. *Obwodki szyb w chromie To co pogrubione to wiocha
Frimuś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam. Fajny kolorek faktycznie ,mam pytanko co to za listwa led? gzdie kupywales bo aj sobie dzis rownierz zalozylem ale jak wiadomo taka taniocha to chomologacji nie posiada a mimo to muzialem zalozyc i po twojej audi widze ze efekt ŁoŁ !!! Barzdo mi sie podoba. [br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 20:19_________________________________________________Ps. co xenonkow to jak najbarzdiej max opcja 600K Ja takie posiadam i jest rewelacja.
MyStOry Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2009 szczerze to sa jedne z najtanszych.. takieo po 8zl chyba od paska ..
Rekomendowane odpowiedzi