Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A7 C7 Lift " pomarańcza" rodzinna firmóFka by KoJ@K 21' RS pack full Carbon Matrix pneumatyka Asc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Papuga:decayed:

Zastanowiłbym się mocno z tym CNC, nie bedzie ori powłoki na polerowanym elemencie może się rożnie z tym dziać, powłoka na pewno pomoże ale może być różnie, ja będę szedł w jeden kolor....

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano

Wygląda obłędnie, bardzo mi się podoba ten wzór, konkret :wub:

Opublikowano
  • Autor

Według mnie ten toczony front dodaje uroku tej feldze i dobrze to wygląda. Felga pójdzie najprawdopodobniej w coś od grafitu, szarego, no i napewno w połysku będzie, nie jak ori w macie. Jak narazie to zastanawiam sie jeszcze nad tematem opon. Te obecne są 265/30R20 , a jakoś chyba bardziej przemawia do mnie 255/35R20, no ale tu jeszcze muszę pomyśleć... :eusathink:

Opublikowano
2 godziny temu, KoJ@K napisał:

Według mnie ten toczony front dodaje uroku tej feldze i dobrze to wygląda. Felga pójdzie najprawdopodobniej w coś od grafitu, szarego, no i napewno w połysku będzie, nie jak ori w macie. 

Mi akurat podoba się fabryczny szary mat, do swojej szukam właśnie w tym kolorze, lub jak będę oddawał jakieś używki do renowacji, to też pójdą w mat :D 

Opublikowano
  • Autor

Mat mi się podoba, ale ja lubie jak się felga świeci i błyszczy po umyciu :lol1: poza tym te matowe felgi bardzo często sprawiają wrażenie jakby cały czas były brudne, a tego nie lubimy.

Opublikowano

To może pół mat .

IMG_1224.JPG

Opublikowano
Godzinę temu, KoJ@K napisał:

Mat mi się podoba, ale ja lubie jak się felga świeci i błyszczy po umyciu :lol1: poza tym te matowe felgi bardzo często sprawiają wrażenie jakby cały czas były brudne, a tego nie lubimy.

Ale wiesz że niektóre felgi nie lubią modyfikacji ? A ta felga właśnie do nich należy :wink: . Kidyś tu na forum ktoś właśnie tą felgę zbeszcześcił malując na czarno środki - efekt - flga wyglada jak z d...py . Pamiętaj ! auto ma się podobać innym , nie Tobie  :D.

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem pasuje te felgi idealnie pod Twój kolorek :thumbup1:

Jednak ET26 siada pięknie w C7 , chyba najwyższy czas u siebie wrzucić zimowy zestaw :decayed:

Opublikowano

Kiedy masz tak wielkie kapcie, że nie mieszczą się do bagażnika :whistling::naughty:

@KoJ@K na jednej fotce masz tablice widoczną

Opublikowano
2 godziny temu, marcinch001 napisał:

To może pół mat .

IMG_1224.JPG

Czyli jakby satyna, właśnie coś takiego miałem na myśli mówiąc mat :D 

Opublikowano
  • Autor

:yeee:

20211122_151316.jpg

Opublikowano

:jerk::decayed:

Opublikowano

Dawaj w połysk, nawet srebrne tu dobrze siądą :decayed: reszta niech na sobie testuje :grin:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 22.11.2021 o 13:19, mariusz36 napisał:

Ale wiesz że niektóre felgi nie lubią modyfikacji ? A ta felga właśnie do nich należy :wink: . Kidyś tu na forum ktoś właśnie tą felgę zbeszcześcił malując na czarno środki - efekt - flga wyglada jak z d...py . Pamiętaj ! auto ma się podobać innym , nie Tobie  :D.

Tak tak, pamiętam o tym że to nie mi się ma podobać i tym torem właśnie idę, ale chociaż jeden element w tej układance niech będzie po mojemu :kox:

Matu nie zrobie napewno, tak jak mówiłem, najprawdopodobniej na wnęki pójdzie coś od szarego, grafitu, a fronty cnc lub poler.

Opublikowano
5 minut temu, KoJ@K napisał:

Tak tak, pamiętam o tym że to nie mi się ma podobać i tym torem właśnie idę, ale chociaż jeden element w tej układance niech będzie po mojemu :kox:

Hehe , tak troche żartowalem . Piszesz że bedzie  grafit to może być fajnie :thumbup1: czekam na efekt . Mnie osobiście ta felga bardzo się podoba , zresztą mialem w b8 ,  żona ma w A1 - fajne są :wink:

Opublikowano
  • Autor

W tych parametrach nie miałeś, a to właśnie one robią robote jeszcze bardziej niż tamte :yeee:

Opublikowano

Fela kozak , dobra zmiana Panie  :) 

Opublikowano
  • Autor

Zimowo :cool1: 19' 9J et33   255/40R19

20211128_162142.jpg

20211128_162230.jpg

20211128_162426.jpg

Opublikowano

wygląda przyzwoicie :thumbup1:

Opublikowano

Jak na zimę to "może być" :cool1: