Tomasz Keller Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Witam, po podłączeniu VCDS nie może się połączyć z modułem zamka centralnego. Mam też właśnie z zamkiem centralnym problem tj. Raz pilot działa raz nie. Chciałbym się do niego dostać ale nie wiem gdzie go w samochodzie szukać. Legenda głosi że jest to część modułu komfortu ale zmieniłem moduł a VCDS dalej wywalą błąd połączenia z modułem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 (edytowane) w B6 nie ma takiego modułu - za centralny i piloty odpowiada moduł komfortu. jakim kablem się łączysz?? Jak miałem kabel od viakena w wersji 3.12 to też nie mogłem się połączyć z modułem komfortu - wyskakiwał błąd "Too many error to connect" Edytowane 19 Kwietnia 2021 przez Lukasz_mk2
Tomasz Keller Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Dzięki tak myślałem. Zastanawia mnie tylko dlaczego łącze się bez problemu zmodułem komfortu a po wejściu w blok zamka centralnego wyskakuje error. Łącze się wtyczką na Atmedze.
Banan Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 no bo łączysz się z 46 centr conv , 35 centr locks w B6 nie ma
Pieterb Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Skoro czegoś nie ma to jak chcesz się z tym czym połączyć?
Rekomendowane odpowiedzi