Marcin-Johan Opublikowano 9 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2021 Teraz prawdziwa gratka dla moich braci z pod znaku 4 kółek i nie tylko ! Audi As4 Abt & młodszy i mniejszy brat Audi As1 Abt !!! Razem mnóstwo koni , mnóstwo frajdy z jazdy - Kocham takie auta. Kocham Audi i wszystko co jest napędzane silnikiem spalinowym. Prawdopodobnie i jeden i drugi tylko po1 egzemplarzu rejestrowanym w RP. Jeśli się myle i ktoś ma taki sprzęt to czekam na kontakt...miło będzie poznać pasjonata i konesera dzieł motoryzacji... myślę że się wam spodoba 1
gagat3k Opublikowano 24 Czerwca 2021 Opublikowano 24 Czerwca 2021 tych a1 abt jest na pewno więcej, bo jak szukałem dla narzeczonej 2 miesiące temu takiej a1, to na otomoto były 2. czerwona i błękitna.
Marcin-Johan Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 00:25, Marcin-Johan napisał: Teraz prawdziwa gratka dla moich braci z pod znaku 4 kółek i nie tylko ! Audi As4 Abt & młodszy i mniejszy brat Audi As1 Abt !!! Razem mnóstwo koni , mnóstwo frajdy z jazdy - Kocham takie auta. Kocham Audi i wszystko co jest napędzane silnikiem spalinowym. Prawdopodobnie i jeden i drugi tylko po1 egzemplarzu rejestrowanym w RP. Jeśli się myle i ktoś ma taki sprzęt to czekam na kontakt...miło będzie poznać pasjonata i konesera dzieł motoryzacji... myślę że się wam spodoba
Marcin-Johan Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 W dniu 10.06.2021 o 00:25, Marcin-Johan napisał: Teraz prawdziwa gratka dla moich braci z pod znaku 4 kółek i nie tylko ! Audi As4 Abt & młodszy i mniejszy brat Audi As1 Abt !!! Razem mnóstwo koni , mnóstwo frajdy z jazdy - Kocham takie auta. Kocham Audi i wszystko co jest napędzane silnikiem spalinowym. Prawdopodobnie i jeden i drugi tylko po1 egzemplarzu rejestrowanym w RP. Jeśli się myle i ktoś ma taki sprzęt to czekam na kontakt...miło będzie poznać pasjonata i konesera dzieł motoryzacji... myślę że się wam spodoba
Marcin-Johan Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 Witaj może i jest więcej w co wątpię. Tezeba rozróżnić że oryginał Abt to auto kupione u nich w salonie w Kempten i rejestrowany na Abt gdzie w dowodzie niemieckim jest Abt Sportsline jako właściciel. Nie jest każdy który pojechał i zrobił sobie podniesienie mocy itp bo takich aut jest sporo. Każdy mając auto vw group może jechać i podrasować auto. Kupić crizne pakiety np . moc, aerodynamiczny, koła, środek, itp. Każdy z osobna. Oryginał jest kupowany od Abt bezpośrednio i ma określoną liczbę egzemplarzy. A1 bylo w kilku wersjach ze słabszej robili 165 koni z mocniejszej 210 koni. To jest wersja ta mocniejsza czyli po tuningu ze 175 miała 210 po grzebnueciu przez abt. . Ta ma ponad 300 zrobione obecnie 310 . Widziałem różne wersje w sprzedaży ale takiej nie. A to zderzak inny a to silnik itd. 210 wcale . Obecnie Abt kręci je na 400 hp ale nue z tego silnika. Org Abt ma zawsze oznaczenie As A nie tylko znaczek. Obecnie rs6 +r itp. Ja nie spotkałem osobiście ani As1 innego na drodze ani As4 inneg a jeżdżę dużo. Rzadkie to auta
Marcin-Johan Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2021 Abt ma sieć autoryzowanych przez nich warsztatów które zrobią tuning wg. Ich wytycznych. W Niemczech dużo. W Polsce mamy jeden Pachura Moto Center w Środzue Wielkopolskiej i u nich można dokonać przeróbek swojego auta jak również i kupić nowe a maja rs6+r 740 ps 920N na miejscu. I ten będzie oryginalny jeden ze 125 a ten którym znajdziesz to nue ich pridukt tylko przerobiony u nich.
Rekomendowane odpowiedzi