MariuszBialyKot Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Opublikowano 28 Kwietnia 2021 Witam, Od razu zacznę od tego, że jestem bardzo zielony jeżeli chodzi o elektrykę i czytanie schematów Ale do rzeczy, mój problem polega na tym, że posiadałem centralny zamek (zamykany z kluczyka nie przycisk). Jednak posiadałem klamkę z miejscem na kluczyk tylko od strony pasażera (od kierowcy brak okrągłej blaszki gdzie wsuwa się kluczyk). Postanowiłem przełożyć z drzwi pasażera właśnie tą blaszkę na stronę kierowcy, operacja się udała Jednak problem polega na tym, że jeżeli przekręcam kluczyk już w drzwiach kierowcy, to zamykają się tylko drzwi kierowcy. Cała reszta drzwi, bagażnik, wlew paliwa pozostaje otwarta. Stąd moje pytanie, czy wystarczy przełożyć jakieś kostki, czy trzeba wyciągać piny i przekładać między kostkami? Pozdrawiam i dziękuję za pomoc
Zerwi Opublikowano 6 Maja 2021 Opublikowano 6 Maja 2021 A czy ten samochód to nie jest przypadkiem anglik? Zdekoduj sobie VIN.
Aniol310 Opublikowano 12 Maja 2021 Opublikowano 12 Maja 2021 W drzwiach pasażera ( może kierowcy) masz zamek główny. jego też powinieneś przenieść
Rekomendowane odpowiedzi