Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Co sadzicie o tych felgach?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wzór jak najbardziej słuszny :good: Przy pierwszych pisze, że są oryginalne, ale dla pewności pytaj sprzedającego czy faktycznie tak. Pozostałe trzy to repliki.

Opublikowano

Bardzo fajny wzór. :good: Jeśli pierwsze faktycznie są oryginalne, to brałbym właśnie je. :wink4:

Opublikowano

równiez jestem za nr 1 Tak jak koledzy radzili spytaj sprzedawcy czy to na ppewno ori :good:

Opublikowano

Pierwsze zdecydowanie najładniejsze, chociaż wyglądają podobnie,brał bym właśnie te :good: cena również jest w miarę jak za ori 18 cali :hi:

Opublikowano

Jesli to ori to jest to bardzo wytrzymala fela.. :good:

Opublikowano

Postawił bym na te pierwsze,zresztą pewnie jak większośc. :wink4: Widac że są mocne i wytrzymałe.Cena też nie jest az taka straszna :good:

Opublikowano

No i ja powiem,że no.1 są :good:,chociaż wszystkie są ciekawe,ale skoro ori to 1

Opublikowano
  • Autor

dzieki za rady :notworthy:

tylko wiecie zawsze ten dylemat używanych felg czy prosta ta fela a nówka to nówka

Opublikowano

tylko wiecie zawsze ten dylemat używanych felg czy prosta ta fela a nówka to nówka

Przeciez masz mozliwosc zwrotu jesli cos bedzie nie tak.. Jak Ci przysle od razu jedz i je wytestuj wszystko mozna sprawdzic poza tym nie sadze zaby ktos nie podal w opisie ze sa zwichrowane :wink4:

Opublikowano

Przeciez masz mozliwosc zwrotu jesli cos bedzie nie tak.. Jak Ci przysle od razu jedz i je wytestuj wszystko mozna sprawdzic poza tym nie sadze zaby ktos nie podal w opisie ze sa zwichrowane :wink4:

Co prawidłowości(nieprawidłowości) sprzedawanego towaru,to oczywiście kupujący powinien być pełni poinformowany,ale wiemy ilu hopsztaplerów kryje się na alle...Ja od roku czekam na perfumy ze szczecina :wallbash: i tutaj sory za OT ale takie są fakty...

Opublikowano

ja kupowałbym pierwsze... o wiele lepsza jest oryginalna używka w dobrym stanie niż nowa chińska replika... :evil:

Opublikowano

slawo0909, dzwoń, pytaj czy te z 1 linku to faktycznie Ori czy nie pogięte i jeżeli tak to kupuj bo ktoś ci je sprzątnie sprzed nosa

może dla pewności poproś o fotke felgi od środka

i nie ma co porównywać Ori używke :good: (o ile prosta) do nówki repliki :thumbdown:, tak więc upewnij się i podejmuj decyzje

Opublikowano

nr 1 naładniejsze :good:

Opublikowano

Jeżeli te pierwsze są ori i w dobrym stanie to je bierz :wink4:

Opublikowano

Pamiętaj, że do 18'' musi być obniżenie zawieszenia ok -30 mm bo inaczej wóz drabiniasty :)

Opublikowano
  • Autor

Pamiętaj, że do 18'' musi być obniżenie zawieszenia ok -30 mm bo inaczej wóz drabiniasty :)

wiem wiem ale to nie w tym roku chyba kaski mało po kupnie auta i szkoła mnie zżera

a co do felg to dziś dzwoniłem do gościa powiedział że wszystko ori i proste tak więc jadę do niego w wolnym dniu i zabieram towar

Opublikowano

Przeciez felgi AUDI nie produkuje fabryka AUDI tylko producent zewnetrzny, wiec nie wiem skad az tyle glosow, ze TYLKO oryginalne itp. itd.

Oczywiscie mowie o porownaniu 2 dobrych producentow...

Opublikowano

Przeciez felgi AUDI nie produkuje fabryka AUDI tylko producent zewnetrzny, wiec nie wiem skad az tyle glosow, ze TYLKO oryginalne itp. itd.

Oczywiscie mowie o porownaniu 2 dobrych producentow...

Wszystko OK ,ale Audi dobrze sprawdza producentów felg do swoich aut i nie zakłada na nie żadnej chinszczyzny :good: