vezo2000 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Mam pewien problem z światłami a mianowicie gdy mam włączone światła mijania i chciałbym włączyć przeciwmgielne to te przeciwmgielne nie świecą wogóle i z przodu i z tyłu, a gdy włączam tylko światła pozycyjne to przeciwmgielne działają poprawnie. Jakiś pomysł czego może to byc wina? Pozdro
Muskel1 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 1. Jakie masz lampy ksenon czy halogen? 2. Jeżeli ksenon to fabrycznie czy dokładane? 3. Przeciwmgielne oryginalne czy dokładane? 4. Nagle przestały świecić czy zawsze tak było (świeciły kiedyś poprawnie)? 5. Było coś robione przy instalacji lub kodowane/zmieniane w sterownikach?
vezo2000 Opublikowano 5 Maja 2021 Autor Opublikowano 5 Maja 2021 1. Halogen 3. Oryginalne 4. Odkąd zakupiłem auto, to nie świeciły normalnie 5. Nie wiem, zapewne nie
bobikos Opublikowano 5 Maja 2021 Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Uszkodzony włącznik świateł albo coś rzeźbione przy wiązce. Masz vaga? Nie wywala błędów włącznika na pozycji świateł mijania? Napisz numery MCE oraz włącznika świateł. Edytowane 5 Maja 2021 przez bobikos
technics7 Opublikowano 30 Maja 2021 Opublikowano 30 Maja 2021 (edytowane) W dniu 5.05.2021 o 13:30, bobikos napisał: Uszkodzony włącznik świateł albo coś rzeźbione przy wiązce. Masz vaga? Nie wywala błędów włącznika na pozycji świateł mijania? Napisz numery MCE oraz włącznika świateł. Tak jak kolega pisze sprawdź włącznik świateł. Dobrze by było porównać nr włącznika który posiadasz z tym co pokazuje vin. Literka na końcu ma duże znaczenie. Edytowane 30 Maja 2021 przez technics7
Rekomendowane odpowiedzi