Kamildrozdz Opublikowano 10 Maja 2021 Opublikowano 10 Maja 2021 Witam wszystkich, potrzebuję pomocy, jakiś czas temu przestał mi działaś kierunek w klapie (na nadkolu działa) do dziś myślałem że spalił się led, ale diziaj zamieniłem lampy z lewej na prawa i okazało się że lampa działa prawidłowo, gdzie dalej szukać problemu, dzięki za pomoc
Kamildrozdz Opublikowano 10 Czerwca 2021 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Witam ponownie, na załączonym zdjęciu jest uszkodzona cześć, jest ktoś w stanie mi pomóc co np? I przez to niestety nie działa mi kierunek matrix Edytowane 10 Czerwca 2021 przez Kamildrozdz
Tekero Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Napisz do firmy którą masz na naklejce. To nie jest oryginalna część VAG tylko jakiś element, zapewnie w ten sposób uruchamiają lampy z dynamicznym kierunkowskazem w aucie które nie posiada pinu sterowania do takich lamp. PS. lampy matrix to reflektory przednie dynamicznie wycinające segmenty światła a nie pływający kierunek.
Muskel1 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Miałeś fabrycznie lampy halogenowe i poprzedni właściciel dołożył lampy led z tego zestawu. Same te moduły kosztują 265 € https://www.carat-garage.de/index.php/shop-deutsch/audi/a4/a4-b9-8w/a4-b9-8w-bis-07-2019/a4-b9-8w-limousine-bis-07-2019/a4-b9-8w-limousine-umruestmodule-halogen-auf-led-dynamischem-blinker-html Napisz do nich czy mogą Ci sprzedać jeden moduł (wewnętrzny), będzie kosztował pewnie 50€ Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi