ksiadz99 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wiecie moze czy w B5 tiptronic sterowany przyciskami w kierownicy wystepowal w wersji 1.9 TDI czy tylko 2.5? A tak w ogole to taki bajer wprowadzili po II lifcie czy byl dostepny juz wczesniej? No i jeszcze pytanie do niedobitkow ktorzy cos takiego maja w swoich autach, jak to sie sprawuje?
Czowa Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Wiem że prawie każda A4 z US ma przełączanie w kierze. W europejskich raczej rzadkość. Sprawuje się idealnie na krętych drogach. Czy to góry czy słowackiego w Gdańsku W mojej niuni jest i chwalę.
teeree Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 , u mnie 1.9tdi ajm 00r i fabrycznie jest kiera z przyciskami, Fajna sprawa
Alona Opublikowano 2 Maja 2009 Opublikowano 2 Maja 2009 u mnie też jest taka kierownica, ja mam po drugim lifcie model 00 natomiast szczerze przyznam, ze i tak wolę przełączać drążkiem jak już jadę na ręcznej zmianie przyzwyczajenie po manualu ale i tak myśle, że fajna sprawa ta zmiana biegów w kierze... :gwizdanie:
Andrzejccc Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 a ja mam pytanie.U mnie w kierze nie działa zmiana biegów.Wiecie co się mogło stać?
teeree Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 podłącz pod komputer, może pokaże jakiś błąd i sprawdź czy fabrycznie miałeś kierownice z zmianą biegów (w kodach wyposażenia) , mogło być tak, że poprzedni właściciel coś w nim kombinował
Rekomendowane odpowiedzi