Victor198 Opublikowano 14 Maja 2021 Opublikowano 14 Maja 2021 Witam.Czy orientuje się ktoś czy można zastosować przemiennie skrzynie JAX na miejsce GCX ? Chodzi dokładnie o to że padła skrzynia w 3.0TDI Quattro o oznaczenie GCX i mam dostępną do zakupu dobry egzemplarz o oznaczeniu JAX i pytanie czy podjedzie pod moje auto ? Skrzynia którą mam do zakupu również pochodzi z a4 b7 3.0TDI QUATTRO
jontekadhd Opublikowano 28 Października 2022 Opublikowano 28 Października 2022 W dniu 14.05.2021 o 23:24, Victor198 napisał(a): Witam.Czy orientuje się ktoś czy można zastosować przemiennie skrzynie JAX na miejsce GCX ? Chodzi dokładnie o to że padła skrzynia w 3.0TDI Quattro o oznaczenie GCX i mam dostępną do zakupu dobry egzemplarz o oznaczeniu JAX i pytanie czy podjedzie pod moje auto ? Skrzynia którą mam do zakupu również pochodzi z a4 b7 3.0TDI QUATTRO Podpinam się czy jest jakaś różnica czy nie bo GCX TRUDNO DOPASC A CAŁA ZAKŁADAM I POWINNO DZIAŁAĆ JAK TO JEST
Muskel1 Opublikowano 28 Października 2022 Opublikowano 28 Października 2022 3 godziny temu, jontekadhd napisał(a): Podpinam się czy jest jakaś różnica czy nie bo GCX TRUDNO DOPASC A CAŁA ZAKŁADAM I POWINNO DZIAŁAĆ JAK TO JEST Nie pisz dużymi literami.
Rekomendowane odpowiedzi