martinno Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Witam forumowiczów. Mam pytanie odnośnie demontażu szyby klapy bagażnika w avancie,szybę muszę wyjąc z powodu rdzy na klapie ,która wchodzi już pod uszczelkę szyby. Proszę o podpowiedzi,dziękuje i pozdrawiam oraz życzę Wesołych Świąt.
wojtekce Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 trzeba wyciąć nie radze może przy wycinaniu pęknąć
martinno Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2009 trzeba wyciąć nie radze może przy wycinaniu pęknąć Ale muszę ją wyjąc, w przeciwnym razie będę miał za niedługo wentylacje w klapie w postaci trzech dziur. Czym to wyciąc,struną?
wojtekce Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 specjalnym drutem do wycinania jak tego nie robiłeś to sie za to nie bierz :gwizdanie:
FAZY Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Najlepiej udać się do warsztatu gdzie wymieniają szyby,tam na pewno zrobią to fachowo sam próbowałem kiedyś wyciąć klejoną szybę i pękła w trzech miejscach więc jeżeli musisz ją wyjąć to nie rób tego sam
martinno Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Acha a myślałem że to proste będzie,ale w takim razie zrobię jak mówicie. Dziękuje za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi