Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 S-line, czarna piękność :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od okolo pol roku jestem posiadaczem,a dokladniej moj tata:)- nowej A4-reczki.

Jest to wersja s-line, pakiet wnetrza i zawiesznie wraz z felgami. Reszta to wsumie standard....

silnik 2.0 TDI 143KM- ale byc moze bedzie cos wiecej,tylko jak narazie trzeba czekac az ktos napisze program :)

Wiecej zdjec nastepnym razem

713929ece7d7e23am.jpg

Opublikowano

co do programow to juz sa... :gwizdanie:

i jak sie jezdzi Twojemu tacie? :tongue4::cool1:

Opublikowano

Black-piękna.wrzuć fotki środeczka,chociaż oko się pocieszy.eeeeeeeehhhhhhhhh........ :strzal:

Opublikowano

pierwszy s-line B8 :good:

Opublikowano

Dokładnie :kox:

Czekamy na fotki :)

Opublikowano

to nie jest pelny s-line przynajmniej nie przedni zderzak :tongue4: ale jak dla mnie jedyna sluszna opcja do audi :cool1:

Opublikowano

program jest... powiem więcej... Rogal napisał że CR to przyszłość jeśli chodzi o tuning... wyciągnęli bez większego problemu 190km (o ile dobrze pamiętam) - także namawiaj tatę po gwarancji

furka konkret :good:

Opublikowano
  • Autor

Oj bede namawiał bede :)

A jezdzi sie bardzo dobrze, jedynie co tacie nie pasuje to zawieszenie, cos narzeka ze za nisko itd, ale dla mnie idealne:D mozna porzadzic w zakretach jeszcze na tych felgach i oponie-naprawde sie trzyma drogi:)

Ostatnio zmienilem koncowki wydechu-bo seryjne to nie za hoho -mysle ze lepiej wygladaja:) Ulter

Kilka fotek jeszcze:

517eabf15aaf2fa1m.jpg 6d74565e55c72b1am.jpg c6a8de7b7156e4e7m.jpg b00d33ff3ec71b06m.jpg

Opublikowano

nie ma to jak tuningowac auto starego :tongue4: <to tylko zarcik jak cos :wink4: >

to co mi sie podoba:

-pakiet S-line

-felgi, a raczej ich rozmiar :P

reszte juz znam z autopsji :)

Opublikowano

Kolego wrzuc wiecej fotek bo po tej jednej ciezko cokolwiek napisac :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Kolega Cuber chyba patrzy nie dokladnie :P

A mam pytanie do kolegi turdzi- czemu sadzisz ze to nie pelny pakiet s-line, a przede wszystkim zderzak przedni??

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A mam pytanie do kolegi turdzi- czemu sadzisz ze to nie pelny pakiet s-line, a przede wszystkim zderzak przedni??

S-line ma chromowane obodki przeciwmgielnych , brak tez u ciebie znaczka na grilu.

Pelny S-line powinien wygldac tak :

http://www.a4-klub.pl/smf/all_b8_a4_20tdi_cr_170km_quattro_avant-t65179.150.html

W sumie to nie do konca rozumie politeke zewnetrznego pakietu w modelu B8.W B7 czy B6 bylo widac od razu ktore auta maja pakiet bo byla znaczna roznica na kozysc S a zwykle modele wygladaja raczej slabo.

B8 wyglada w serii juz swietnie wiec ten zewnetrzy pakiet za wyjatkiem innego troszke lylnego zderzaka jest jakis naciagany[br]Dopisany: 07 Maj 2009, 12:11_________________________________________________PS:

Oczywisie napisalem to w formie zartu bo to w niczym nie ujmuje autu ktore zwlasza w tym kolorze wyglda mega zacnie :cool1:

Opublikowano

B8 S-line ma tez inne progi pod drzwiami, przyjrzyj sie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

samochód :good: pogratuluj tacie :a4fan: :oklaski:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

To jest właśnie to... :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te felgi to 18 czy 17" ?

Opublikowano

Te felgi to 18 czy 17" ?

18 "

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Hmmm, a ja myślałem że chrom obwódki halogenów ma tylko S4, a już na pewno osobno montowany spojler dolny zderzaka. To już sam nie wiem jak to jest z tymi wersjami S-Line. Swoja droga to przygarnął bym niedrogo zderzaczek od S4 :). No a co do wersji i koloru to oczywiscie jaknajbardziej zacne są :)

Opublikowano

Hmmm, a ja myślałem że chrom obwódki halogenów ma tylko S4, a już na pewno osobno montowany spojler dolny zderzaka. To już sam nie wiem jak to jest z tymi wersjami S-Line. Swoja droga to przygarnął bym niedrogo zderzaczek od S4 :). No a co do wersji i koloru to oczywiscie jaknajbardziej zacne są :)

pakie S-line to srodek ( fotele , kierownica , listwy , i jeszcze jakies tam pierdoly ) , zawieszenie, i znaczki i listwy na boku.Jak ktos chce to sobie moze dokupic dodatkowo zewnetrzny pakiet i to sa zderzaki w czym przeniki za wyjatkiem chromowanych obwodekhalogenu , grafitowej listwy i inaczej wyprofilowanego wlotu nie rozni sie prawie niczym.Tylny wiadomo ma inny dyfuzor.

53068653.jpg