Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] 17'' xenon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A gdzie przednia ramka klubowa tablicy rej.? :przebiegly: I gdzie spryski do xenonka? :przebiegly: Bo chyba masz? A poza tym autko super :good: Tylko ten silniczek... :wink4:

Opublikowano

Ładne autko, tylko szkod że 1.6. Ale też da się nim polansować po mieście :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

A gdzie przednia ramka klubowa tablicy rej.? :przebiegly: I gdzie spryski do xenonka? :przebiegly: Bo chyba masz? A poza tym autko super :good: Tylko ten silniczek... :wink4:

Nie domówiłem po stłuczce na parkingu (nie z mojej winy).

Spryski? Myję lampy w trasie zawsze jak jest kiepska pogoda i zauważyłem, że na spotach mam często czystsze od osób ze spryskami. A jadę 120km :gwizdanie: Sumienie mam czyste, dowodu mi przez całą zimę nie zabrali.

Silniczek? Daje radę to zdrowe 1.6 i nie jest takim mułem jak 90% tych silniczków. Ale oczywiście do demonów szybkości nie należy (chyba że po zakrętach :kox: )

Opublikowano

Spryski? Myję lampy w trasie zawsze jak jest kiepska pogoda i zauważyłem, że na spotach mam często czystsze od osób ze spryskami. A jadę 120km :gwizdanie: Sumienie mam czyste, dowodu mi przez całą zimę nie zabrali.

;( masz szczęście :decayed: ja musiałem odłożyć xenio na jakiś czas do pudełka :thumbdown: ale nie odpuszczę :no:

Opublikowano

Podoba mi się felga zestaw Cb :naughty: kolorek i światełka :rolleyes:

Opublikowano

witam i gratuluje pieknej audiczki. felgi bardzo pasuja. a moglbys dac jakis namiar na takie felgi.jakis ich dokladniejszy opis jesli mozna. pzdr

Opublikowano
  • Autor

Dziękuję bardzo :)

Felgi od A4 B6 Sline/Cabrio

17x7,5j ET 45 :)[br]Dopisany: 28 Kwiecień 2009, 22:06_________________________________________________8E0601025E

Opublikowano

i jak ci sie sprawuja te alusie?? opuszczales moze cos zawieszenie??

Opublikowano
  • Autor

Podobają mi się, inaczej bym ich nie woził na piastach ;) Do najlżejszych nie należą (14kg sztuka). Zawias ori, co niektórzy uważają, że dyskwalifikuje B5 na 17''. A ja się upieram, że nie ;)

Opublikowano

e tam... tez bym smigal na 17" i ori zawiasie jakbym mial czym :evil: i jakbym mial 17" :przebiegly:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Ekstra się prezentuje! :good: Tylko gratulować. Fajne felgi i światła.

Dzięki za przywitanie na forum!

Opublikowano

fajana furka i dobre mody na poczatek zrobiles :D a spryski masz pod xenon ze tak zapytam ?

Opublikowano
  • Autor

a spryski masz pod xenon ze tak zapytam ?

Nie mam :tongue4: Jak nieco $ wpadnie, to będzie przedni zderzak po lifcie + halo + sprysk. Wielkie naplety od przedlifta mi się nie podobają.

Ale bardzo dbam o czystość lamp, zwłaszcza w nocy, często się zatrzymuję i myję.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

temat umarł.

coś się tu dzieje w ogóle? :decayed: