Opublikowano 27 Listopada 20223 l Ale nadal mam tą wersję którą miałem Edytowane 27 Listopada 20223 l przez arnonim
Opublikowano 27 Listopada 20223 l To jest wersja GEM czyli Green Engineering Menu Twojej jednostki MMI. Ona nie zmienia się po wgraniu M.I.B. Tak ma być
Opublikowano 27 Listopada 20223 l 14 minut temu, Muskel1 napisał(a): To jest wersja GEM czyli Green Engineering Menu Twojej jednostki MMI. Ona nie zmienia się po wgraniu M.I.B. Tak ma być A gdzie sprawdzę że wgrałem patch-a 3346 po patchu 3344 ?
Opublikowano 27 Listopada 20223 l Po kodach FEC sprawdzisz czy jednostka została pomyślnie spatchowana. Wersję aktualnego softu sprawdzisz w czerwonym menu.
Opublikowano 27 Listopada 20223 l Chyba wykrakałem, aplikacja myAudi przestała łączyć się z samochodem (nie można odczytać statusu). Czy w GM może muszę to włączyć?
Opublikowano 27 Listopada 20223 l 9 minut temu, arnonim napisał(a): Chyba wykrakałem, aplikacja myAudi przestała łączyć się z samochodem (nie można odczytać statusu). Czy w GM może muszę to włączyć? Nic nie włączasz w GM. Aplikacja od kilku dni jest down. Nie można zaktualizować statusu. Nie tylko u Ciebie. Nie ma to nic wspólnego z tym co robiłeś ostatnio. Chwilowo są jakieś problemy z Audi Connect i aplikacją.
Opublikowano 27 Listopada 20223 l Dzięki za info, to że "grzebałem" myślałem, że spowodowało problemy. Muskel skąd Ty to wszystko wiesz
Opublikowano 27 Listopada 20223 l Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Coś tam liznąłem tu i tam Oj te dziewczyny ?
Opublikowano 28 Listopada 20223 l 17 godzin temu, arnonim napisał(a): aplikacja myAudi przestała łączyć się z samochodem (nie można odczytać statusu). Dziś działa już normalnie. Przynajmniej u mnie.
Opublikowano 1 Grudnia 20223 l Dopiero dzisiaj dotarła do mnie karta pamięci 64GB, wgrałem mapy z P310_N60S5MIBH3_EU.7z, ale przy próbie aktualizacji mam komunikat widoczny na zdjęciu. Czy byłaby to wina pojemności karty 64 zamiast 32 (na 32 nie mieściły się mapy) ? Czy może jednak coś nie tak z wgraniem patch-y ?
Opublikowano 1 Grudnia 20223 l Być może źle skopiowałeś na kartę. Rozpakowujesz ściągnięte mapy i wrzucasz je na kartę do głównego folderu, tak aby na karcie były widoczne 3 pliki. Mib1, Mib2 oraz metainfo2.