wampir Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja (edytowane) Nowa sesja zdjęciowa Edytowane 29 Maja przez wampir 1 1
wampir Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja To jest fabryczne zawieszenie S-line. Jest obniżone i sztywniejsze. Jest dużo niżej niż seryjne czyli komfortowe zawieszenie Audi 1BA. Pretensje wysyłać do centrali Audi i prosić o wprowadzenie wersji LOW RIDER jeszcze pewnie z negatywami z tyłu żeby auto wyglądało jak rozkraczony pies
Michu1996 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja (edytowane) Na zawieszenie S-Line to nie wygląda... Jakby na 1BA właśnie auto było. Edytowane 29 Maja przez Michu1996
wampir Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja (edytowane) Tak wygląda fabryczne zawieszenie S-line w aucie z niskim przebiegiem. Może masz jakieś złudzenie bo zdjęcie jest zrobione nisko i pada cień, albo porównujesz to ze zdjęciami, gdzie ktoś ma siadnięte/zużyte sprężyny. Zobacz sobie na 1 stronie gdzie jest rozkodowane wyposażenie auta: 1BE P DAE Sports suspension EDIT: Tutaj masz dla porównania INNE auto z internetu, które ma pakiet zewnętrzny ale NIE MA zawieszenie S-line. Różnicę widać od razu i jest ona olbrzymia. Edytowane 29 Maja przez wampir
Michu1996 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja W takim razie Twoje zdjęcia były tak zrobione, że trochę przekłamywały
wampir Opublikowano 29 Maja Autor Opublikowano 29 Maja To niedobrze, że sprawia takie wrażenie bo zdjęcia mają być użyte w ogłoszeniu. Chce sprzedać auto w najbliższym czasie. Które z tych zdjęć wybrać w takim razie, a które odrzucić?
Michu1996 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Masz możliwość zrobić nową sesję ? Albo masz jakieś inne fotki auta ?
krzysiek_f Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Normalne zdjęcia, seryjnego auta. Rób ogłoszenie i nie ma co szukać w du..e mózgu.
pelonek1 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 1 godzinę temu, krzysiek_f napisał(a): Normalne zdjęcia, seryjnego auta. Rób ogłoszenie i nie ma co szukać w du..e mózgu. +1
Michu1996 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja 19 godzin temu, wampir napisał(a): To napisz wskazówki szybciej będzie. Napisz priv w wolnej chwili
vvalery Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Wampir daj znać czy w ogóle się ktoś odzywa, bo ja czekam na propozycję dealera i nie wystawiam, bo nie mogę zostać bez auta. Nowe S3 chyba wleci ale trochę się waham.😉
wampir Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Pytasz pod kątem oszacowania czasu sprzedaży?:). Ja się nastawiam na minimum 3 miesiące sprzedawania. Wcześniejsze auto czyli B8 lift allroad sprzedawałem 3 miesiące. Miałem 2 telefony. Pierwszy zadzwonił i pogadał ale nie przyjechał nawet oglądać. Drugi zadzwonił, przyjechał i kupił Allroad był sporo tańszy, a im droższe auto tym mniejszy zbiór kupujących. Zaskoczyłeś mnie tym zakupem S3. Siedziałem w nowej poliftowej A3 i wnętrze ma bardzo ciekawe ale raczej poniżej rozmiarów A4 nie chce schodzić. Szybciej coś większego mi po głowie chodzi żeby mi znowu ze 3 lata stało w garażu :))))
vvalery Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Ja nie potrzebuję większego auta bo jeżdżę de facto sam. Zobaczę zresztą może z nią jeszcze zostanę, bo te nowe auta to coraz większe dziadostwo. Teraz promo na S3 ponad 50k. 😜 Dzwonił ktoś po tą A4b9 ? Edytowane 2 Czerwca przez vvalery
wampir Opublikowano 2 Czerwca Autor Opublikowano 2 Czerwca Nie dzwonił nikt. Tak samo miałem z poprzednimi moimi autami. Nie myślę nawet o tym, w sumie to miałbym nawet teraz kłopot bo nie miałbym czym na wakacje pojechać Nie potrzebuje setek pytających tylko 1 zdecydowanej osoby, która doceni auto. Wiem, że to nie jest cena promocyjna, ale tak jak pisałeś, wiem co mam. Nowe to niewiadoma. Po sprzedaży do nowszego będę musiał dołożyć procentowo tyle, że aż mi się odechciewa ta cała zamiana. Graty na serwis już kupione. 1
Rekomendowane odpowiedzi