Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Czarna Piękność Audi A4 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po długich poszukiwaniach stałem się w końcu posiadaczem Audi A4 rocznik 1997 silnik 1.8 plus Gaz sekwencyjny KME

Kolor Czarny metalic :)

Wyposażenie :

ABS, wspomaganie kierownicy, centralny zamek + allarm, imobilajzer, el. szyby, el. lusterka, el. szyberdach,

klimatronik, 4x airbag, radio PIONEER DEH-2900MP plus ori zestaw głośników Przód tył, podłokietnik, kierownica rególowana w dwóch płaszczyznach, alufelgi ori 16 z oponami na Lato (205/55/16 ) oraz

alufelgi 15"+ opony zimowe (185/65/15), oraz Lampy typu Clear Ringi z przodu :)

Czego chcieć więcej :)

Autu niedługo stuknie 200 000tys wiec należy mu się nowy rozrząd ,Łańcuch napinający wałki rozrządu , łożyska,tarcze+klocki tył

narazie chyba tyle :) bo więcej do szczęścia mi nie potrzeba Tylko By Moja Czarna Niunia Dobrze służyła :)

Spalanie Gazu:

Średnio moja jazda po miesicie to (od 11-14 L gazu Na 100km)

na trasie mój rekord to 8L/100Km

Benzyny :

Trasa autostrada prędkość 130km 6.5L (Klima)

Miasto od 9.5---> :):)

auto od zakupu 04.2009r Sprawuje się naprawdę dobrze nigdy mnie nie zawiódł :)

Czerwiec 2010r

byłem nawet we Francji trasa przez 2 tyg 4200KM wróciłem cały i zdrowy a auto spisywało się znakomicie no i te drogi znów mógł pośmigać po niemieckich autostradach i innych gładkich drogach :)

oraz na Innym Paliwie wróciłem do Polski Z Pełnym zbiornikiem i jedziło mi się znakomicie lepsze odejście i nawet wskazówka tak szybko nie spadała :)

Mam nadzieję że pojawię się na Jakimś spociku Łódzkim albo ogólno Polskim jeśli czas i pieniążki pozwolą :)

Dziękuje za Opinie Mam nadzieję że będą te przychylne :)

dsc02404.jpg

dsc02405a.jpg

dsc05581.jpg

img0067b.jpg

dsc02408.jpg

1000024u.jpg

FOTKA Z WYMIANY FELG Moje Audi a4 1.8 20V oraz Audi a4 1.8 T 20v kolegi Rotter

dsc00122h.jpg

A tu z Niemieckim Konkurentem auto Kolegi

Audi a4 1.8 20V vs Opel Vectra 1.8 16V

Opublikowano

Dlaczego chcesz mniejsze fele? :blink: Nie zmieniaj ich :no: delikatnie jeszcze obniż autko i będzie super :good: Pokaż foty wnętrza :wink4:

Opublikowano

Dokładnie nie zmieniaj felg bo są spoko (sam polowałem na takie :cool1:) leciutko obniż i będzie pieknie wyglądać :wink4:

No i kiera pewnie od eski bo s-line to nie było :wink4:

Opublikowano

zaprawki :blink: rdza? czy może raczej rysy?

ogólnie fajne autko

felg nie zmieniaj na mniejsze - nie ma sensu... a już napewno nie na 15"...

brat jest na forum? ja nie to go zaproś :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Zaprawki na odpryski od kamieni na masce, oraz rysy

rdzy 0 wkońcu to audi :)

Opublikowano

ale lampy :wallbash:

Koła zostaw są bardzo ładne :good: prędzej wymień te ringi z przodu bo dla mnie pachną niezłym jarmarkiem, no chyba że Ci się podobają to :notworthy:

ogólnie jestem bardzo zadowolony

i żeby tak zostało

Opublikowano
  • Autor

Lampy mi się podobają i zostaną napewno :) nie jest to jakiś wiejski tuning jak dla mnie jest elegancko ,skromnie z klasą :)

a swiecenie tych lamp o niebo lepsze niż Orginalne Audi H4

No ale są gusta i guściki :) mimo wszystko dziękuje za Opinie :)

Opublikowano
a swiecenie tych lamp o niebo lepsze niż Orginalne Audi H4

to na pewno, chyba nic nie świeci gorzej niż wspaniała żarówka h4 za perforowanym szkłem układjącym światło :decayed:

Ja bardzij myślałem o lampach z audi po II lifcie :naughty: ale spoko w porównaniu do lamp h4 są piękne :good:

Opublikowano

witam :hi: autko pierwsza klasa. nie ma co dyskutować na temat lamp są po prostu świetne :>i pasują do koloru nadwozia. a co do felg moim zdaniem :cool1: ja też bym je zostawił i obniżył troche zawias bo za bardzo idzie buda w góre. ogólnie gratuluje udanego zakupu bryczki :hi: :hi:

Opublikowano

Dlaczego chcesz mniejsze fele? :blink: Nie zmieniaj ich :no:

Dokładnie nie zmieniaj felg

felg nie zmieniaj na mniejsze

Zmień felgi zmień, mówie Ci! A jak sie bedziesz tych pozbywał to daj mi znać :naughty:

p.s. ładna furka :)

Opublikowano

brytol szuka okazji :polew:

Opublikowano
  • Autor

Przy zamianie na ori 16 napewno druga strona musi dopłacić :):) wiem co te koła są warte :) wiem jaki jest stan opon jak felg więc za Bezcen ich nie wypuszczę :)

Opublikowano

białe kierunki jeszcze załóż :cool1: albo dymione... tanio i fajnie

Opublikowano

brytol szuka okazji :polew:

:evil2:

Przy zamianie na ori 16 napewno druga strona musi dopłacić...

wiadomo :guma:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

fajna furka :hi: jesli chodzi o felgi to sam jeżdżę na 16 " i 17" bym nie założył a to przez te "zaj***ste" polskie drogi no chyba że ktoś lubi wymieniać zawieszenie co pół roku

Opublikowano

Już jeżdze na 17" alufelgach ori Audi od kilku dni... :naughty::decayed:. Samochód nie tylko zajefajnie i cudownie wygląda, ale przy tym nie stracił właściwości jezdnych i jego ogólny wygląd zmienił się diametralnie :slina::blink::shocked:, aż nie mogę się z nim rozstać :confused4::(:naughty::decayed::kox:. Praktycznie nie ma różnicy czy na 15" czy 17" alufelgach. Zawieszenie dobrze tłumi nierówności i przy tym komfort jazdy taki jak był na 15".

Opublikowano

no a ja jeżdżę na 18' i gumach 225/40 i komfort bez porównania lepszy niż na 15' i jeszcze jak obniżę zawias teraz o 60mm to powinno być jeszcze lepiej... bueheh darujcie sobie takie teksty :polew: :polew: :polew:

co do furki... jak dla mnie to ściema szybek, lekka gleba, dymione kierunki, zmiana lampek i będzie kosa :naughty: i kierownica :tongue4::no:

Opublikowano

Nie ma jakiejś bardzo wielkiej różnicy , troche bardziej czuć dołki i tyle no ale nie panikujmy że sie jeżdzić nie da :wink4:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kolo ja mam 18 i to na profilku 35 i spoko :kox:, nie zmieniaj bo zepsujesz wizerunek!! a tak po za tym gratki za zakup!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

straszne lampy