Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 Klub Polska "na motocyklu"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zakładam ten temat z myślą o wszystkich którzy oprócz swoich a4 pasjonują się jednośladami :wink4:

na początek takie info:

VI Motocyklowy Zlot Gwiaździsty im. Księdza ułana Zdzisława Peszkowskiego Jasna Góra 2009

"W dniach 18-19 kwietnia, już po raz szósty odbędzie się rozpoczęcie sezonu motocyklowego na Jasnej Górze, organizowane przez Stoważyszenie Międzynarodowy Motocyklowy Rajd Katyński przy współpracy z klubem motocyklowym Knight Riders i Polskiem Ruchem Motocyklowym. Jest to wydarzenie wyjątkowe. Nie ma tu straganów, koncertów, piwa i innych „atrakcji”. Za to można spotkać tu prawdziwych motocyklistów. Jeżeli ktoś szuka imprezy z komercyjnymi atrakcjami, szkoda jego cennego czasu. To szczególne miejsce przyciągnęło w zeszłym roku ponad 15 tyś motocyklistów. Ludzi twardych i z charakterem, którzy w strugach deszczu przyjechali tylko po to, by wspólnie się pomodlić i spotkać sobie podobnych. Podmiotem tego wydarzenia są ludzie, a nie ich maszyny. Nie ma tu lepszych czy gorszych, bogatszych czy biedniejszych. Wszystkich łączy jedna pasja i to wystarczy. Opłaty za wjazd nie ma, koszulki zlotowej również. Znaczek owszem można dostać, dając datek na rzecz Polaków na wschodzie. Z zeszłorocznej zbiórki zakupiono dary w postaci książek, słodyczy i sprzętu sportowego dla polskich dzieci, które zostały dostarczone przez Rajd Katyński. Ufundowano też rzecz wyjątkową, a mianowicie dwa pomniki Jana Pawła II na Białorusi. Pomniki stanęły w Miorach i Szumielinie miejscach licznie zamieszkałych przez naszych rodaków. Jak bardzo ważny jest to symbol mogliśmy się przekonać podczas uroczystości odsłonięcia w trakcie VIII Rajdu Katyńskiego. Zlot Gwiaździsty to miejsce gdzie przede wszystkim się daje, a nie bierze. Ze zbiórki pluszowych zabawek dajemy radość dzieciom w domach dziecka, i świadectwo jacy są Polscy Motocykliści. Niestety znajdują się też tacy którzy chcieliby brać. Wielokrotnie odmawiano organizacji jakiegokolwiek handlu. Znalazła się jednak organizacja o nazwie Młodzi Młodym, która próbuje wykorzystać ogromną frekwencję do swoich komercyjnych celów, organizując konkurencyjną imprezę w tym samym miejscu i czasie. Ci ludzie nie mają nic wspólnego ze Zlotem Gwiaździstym.

Zbieramy się 18 kwietnia (sobota) przed klasztorem, gdzie o godzinie 18.00 odbędzie się spotkanie w sali o. Kordeckiego. Będą wyświetlane filmy z rajdów, a następnie Apel Jasnogórski. Nocleg oczywiście bezpłatny pod namiotem na Górce Przeprośnej, lub we własnym zakresie.

19 kwietnia (niedziela) o 10.00 rusza parada na Jasną Górę. O godzinie 12.00 Msza Święta i poświęcenie motocykli. Prosimy nie ustawiać wcześniej motocykli na błoniach jasnogórskich. Na błonia pierwsza wjeżdża a parada, spóźnieni motocykliści zbierają się na Starym Rynku i dołączają na końcu kolumny.

Wszyscy przywozimy pluszowe zabawki dla dzieci z sierocińców w Polsce i na Kresach Rzeczypospolitej. Przed ołtarzem będą baseny na pianę gaśniczą pożyczone od strażaków, i tam wrzucamy pluszaki.

To Nasze Święto! "

http://www.rajdkatynski.net

Opublikowano

Ja będę :)

pojawimy się już w piątek o 19 od nas będzie około 6 motocykli :)

Opublikowano

Nooo... Krzyniek. Niezła pomysła z takim wątkiem.

Nawet parę rzeczy przyszło mi do głowy :evil2:

Co do tematu.

Nie wiem, czy ja się wybiorę. To przedewszystkim zależy od tego czy uda mi się odzyskać tablicę rejestracyjną :D

Opublikowano
  • Autor

6e54037f3115193f39716936a9f42ab5.jpg

"Idzie wiosna, będą warzywa"

Te i podobne hasła bilbordowe można zobaczyć tu:

http://www.policja.pl/portal/pol/1/39449/Inauguracja_kampanii_quotUzyj_wyobrazniquot.html

http://www.uzyjwyobrazni.pl/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

korzen zjadłeś literkę "r"

powinno być pyrkamy :kox:

Opublikowano

Pyrkacie to Wy na Waszych naked-ach ;)

Opublikowano

To przedewszystkim zależy od tego czy uda mi się odzyskać tablicę rejestracyjną :D

To jeszcze się z tym mordujesz?? :D

Opublikowano
  • Autor

To przedewszystkim zależy od tego czy uda mi się odzyskać tablicę rejestracyjną :D

To jeszcze się z tym mordujesz?? :D

oj Tomku .... nie spamuj mi tu!

Wiciu blachę ma już od początku maja :naughty:

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany, odgrzeje kotleta :wink4:

mam zamiar coś jednośladowego kupić na ten sezon, coś do spokojnego pobrykania, środki to ok 7000 zł coś polecicie :?:

Opublikowano

Pany, odgrzeje kotleta :wink4:

mam zamiar coś jednośladowego kupić na ten sezon, coś do spokojnego pobrykania, środki to ok 7000 zł coś polecicie :?:

też chce sprzęta teraz kupić za podobny budżet i myślę o fazerce 600

Opublikowano

ja też stanąłem przed wyborem sprzętu :gwizdanie: z tym, że ja szukam do 10k i liczę na Fazera z 2002, czyli po lifcie. Fazer ze względu na to, że jest to jedyny naked z ładnie wyglądającą owiewką. a owiewka się przydaje :) poza tym podobno jest totalnie bezawaryjny.

wybieram też między Banditem a Hornetem, oczywiście obydwie 600-tki.

polecam poczytać arty na www.scigacz.pl , wszystko jest ładnie wyjaśnione :)

Opublikowano

MCM. a cos takiego jak moj?

Opublikowano

ja też stanąłem przed wyborem sprzętu :gwizdanie: z tym, że ja szukam do 10k i liczę na Fazera z 2002, czyli po lifcie. Fazer ze względu na to, że jest to jedyny naked z ładnie wyglądającą owiewką. a owiewka się przydaje :) poza tym podobno jest totalnie bezawaryjny.

wybieram też między Banditem a Hornetem, oczywiście obydwie 600-tki.

polecam poczytać arty na www.scigacz.pl , wszystko jest ładnie wyjaśnione :)

bandit to troche nie przystoi do tego porowniania. to duzo spokojniejszy klasyk, z kiepskim zawiasem i prehistorycznym silnikiem (mowimy o 600 a nie 650)

ale Hornet moim zdaniem wygrywa stylistyka (bez owiewki) i mimo wszystko silnikowo jest chyba ciut lepszy. ale Fazer wlasnie ma fajna owiewe i szczerze polecam, chociaz jak zadajecie pytania o to co kupic to napiszcie chociaz do czego wam ten srpzet, do zabway czy trasy czy co i czy wogle czyms jezdziliscie... bo mimo wszystko blisko 100koni w hornecie i fazerze to na pierwsze moto wymaga niezlej rozwagi. bandit z jednej strony jest barzdiej potulny ale tez jest ciezszy i sie gorzej prowadzi...

jak juz kiedys opisywalem, dla calkiem poczatkujacych polecam ER6 ( N, lub F jak kto woli owiewki)

bajcznie latwo sie prowadzi, jest na wtrysku a za niewielka kase mozna naprawde swiezy rocznik kupic. a jak sie chce to 200 poleci ;]

Opublikowano

tylko er6n(f) za 7000-8000 zl nie kupi, nie ma sily.

Opublikowano

polecam suzuki sv 650. tylko po lifcie, juz na wtrysku. niby tylko 72 konie ale jest elastyczny, ma fajny dzwiek i łatwo sie prowadzi :)

Opublikowano
  • Autor

tylko er6n(f) za 7000-8000 zl nie kupi, nie ma sily.

z tyle to er5 najwyżej :wink4:
Opublikowano

znajomy ma na sprzeadz er6n , mysle ze sporo taniej niz allegro odda ... tak jakby cos..

chyba ze juz sprzedał...

ale spojarzelem teraz na llegro to faktycznie ceny zwariowaly. pamietam jak ponizej 10 moznabylo przebierac w nich, nowy kosztowal ponizej 20... ale kursy walut sie zmienily i ludzie docenili w koncu te moto...

no to niestety trzeba troche dolozyc, ale sprzecik i tak sympatyczny...

jakby kto chcial kupic cos lekko rozbitego do naprawy i jazdy to mam dobrych znajomych co nie sciagaja totalnych trupow no i nie naprawiaja ich tylko sprzedaja tak jak przyjechaly najczesciej.

kazdy sam sobie oceni czy warto sie abwic w naprawy...

Opublikowano

ceny w gorze bo i sezon przed nami, dobra pora na sprzedaz, nie na kupno :tongue4:

Opublikowano

ceny w gorze bo i sezon przed nami, dobra pora na sprzedaz, nie na kupno :tongue4:

co tam masz w avatarze? 636?