wadza Opublikowano 10 Lipca 2021 Opublikowano 10 Lipca 2021 Witam podczas skręcania w lewo na parkingu lub wolnej jeździe słychać stuki z lewej strony. Mechanik mówi że to maglownica. Kupić używkę czy regenerować? Jak regeneracja to znacie jakąś dobrą firmę w kujawsko - pomorskim?
Dev Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 No to masz okazję założyć sobie z servotronikiem, potrzebujesz do tego dwupinową wtyczkę z kablem. Mam jak chcesz
wadza Opublikowano 12 Lipca 2021 Autor Opublikowano 12 Lipca 2021 Jaka cena wtyczki? Co oprócz wtyczki i magla z ser o potrzebuję do wymiany?
Dev Opublikowano 12 Lipca 2021 Opublikowano 12 Lipca 2021 5 godzin temu, wadza napisał: Jaka cena wtyczki? Co oprócz wtyczki i magla z ser o potrzebuję do wymiany? Źle napisałem, mam magiel i kabel
vito_82 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Hej Dev, Magiel poszła czy aktualne?
Dev Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 39 minut temu, vito_82 napisał: Hej Dev, Magiel poszła czy aktualne? Magiel mam ale nie mam kabla Trzeba zamówić u innego forumowicza
Rekomendowane odpowiedzi