Yacek Opublikowano 26 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2021 Znalazłem dość ładną A4 B9 z Belgii niestety tylko 122KM - silnik podobno ten sam, ograniczenie mocy podobno związane z mniejszym podatkiem przy zakupie. Da się w prosty sposób wgrać oryginalny soft od 150KM czy będzie problem przez ochronę komponentów itp. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszm41 Opublikowano 5 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) zamiast bawic sie w wgrywanie tego 150km (jesli wogole idzie) to daj wirusa zrobic i bedziesz mial 180-195KM, zalezy od tunera. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez januszm41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 18 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Czy są jakieś różnice mechaniczne w tych silnikach ? Lub 122 a 177 ? Inna sprężarka lub wtryski Czy dolot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 a jaki masz dokładnie kod silnika, można sprawdzić u nas - stopka- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy24 Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Właśnie nie mam , A4 jest w salonie na sprzedaż i zastanawiam się jakie są różnice i czy gra warta świeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4R1O Opublikowano 19 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 Hej, z tego co się kiedyś orientowałem 150tka(DEUA) to najmocniejsza z najsłabszej konfiguracji. Mocniejsze 2litrówki mają ponoć inną turbinę, wtryski, koło dwumasowe i pewnie jeszcze parę innych rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi