Jasiek12 Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Witam. W moim audi a4 b5 opadła podsufitka dachowa, nie mam czasu na demontaż calej podsufitki ponieważ cały czas jest mi potrzebny samochód no i zdecydowałem sie póki co na przymocowanie podsufitki pinezkami, tylko nie wiem czy gdzieś tam idzie wiązka elektryczna ? Nie chce zrobić zwarcia i nie chce mieć dodatkowych problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red321 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 znajomy ma powbijane ponad 4 opakowania i wszystko jest git tylko pytanie czy tak trafił czy faktycznie można bez obaw tak zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Idzie wiązka lampki wzdłuż podsufitki na środku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoleo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Fakt, że nie zerkam tak często na podsufitkę ,ale jak to wygląda od strony estetycznej? Mocno kuje w oczy czy nie rzuca się w oczy takie rozwiązanie? Mam na myśli 4 opakowania pinezek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Moim zdaniem lepsza pikowana podsufitka jak wisząca na głowie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Lepsze krótkie szpilki. Nie rzucają się tak w oczy. Poza tym podczas kierowania patrzysz się na drogę, a nie w sufit więc oczy nie zabolą od pikowanej podsufitki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teoleo Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 Jak najbardziej macie rację i też jestem tego zdania. Chodziło mi tylko o to czy mocno się to rzuca w oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem8 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Jak powbijasz szpilki w jakimś uporządkowaniu to będzie względnie. Są do kupienia pinezki tapicerskie, można nawet dobrać mniej więcej pod kolor podsufitki. Wtedy to już w ogóle wypas Edytowane 23 Czerwca 2022 przez przem8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red321 Opublikowano 23 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 w nocy wygląda jak podsufitka gwiezdna z rolls royca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red321 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 update do tematu zrobilem u siebie podsufitkę ze szpilkami i wszystko jest okej kable było czuć na słupkach wiec tam trzeba uważać na środku można śmiało wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi