3LV15 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 witam czyściłem ostatnio przepustnice i zauważyłem wydobywający sie z odmy olej nie duża ilość ale parę kropli wyczyściłem to i za równy tydzień czyli dziś sprawdziłem i jest tam go tyle samo co poprzednio o co chodzi tak ma być czy cos nie tak???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klema Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ja miałem dokładnie tak samo , jak będziesz czyścił przepustnice to wyczyść przy okazji odmę , łącznie z tym gumowym kolankiem , masz w nim pełno syfu i olej nie mam się gdzie zbierać i leci do przepustnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3LV15 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 oki ale troszkę więcej mi peowiec wykręcić przepustnice i dojdę tam wtedy ręką aby to kolanko wysiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vini212 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 najlepiej jest ja wyciągnąć bo wtedy masz lepsze dojście...przy okazji ponownie możesz przeczyścić przepustnice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi