rookie5 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam forumowiczów. Mam takie pytanko, czy zacisk z A6 C6 pod tarcze 320 mm do takiej felgi podejdzie ?? Kolega rs dziadek podpowiada żeby dla pewności wrzucić podfrezowane. Czy ktoś mógłby podpowiedzieć??
Gregorski3 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ja miałem felgi 16" 7J ET35 i pasowały idealnie pod tarcze 320.
dekiel 13 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Ori 'biedronki' 16ki wchodzą na 100%. Najwyżej dasz dystans lub od razu podwfrezuj z 10 mm.
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Frezuj, ja teraz już wszystkie hurtem frezuje
rookie5 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) 21 godzin temu, Dev napisał: Frezuj, ja teraz już wszystkie hurtem frezuje Nasuwa mi się pytanie czy frezowanie nie będzie miało wpływu na wytrzymałość zacisków?? Nie ma później z tym problemu ?? A poza tym jak się nie myle to te fele fabrycznie były wypuszczane w A6 Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez rookie5
Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 10 minut temu, rookie5 napisał: Nasuwa mi się pytanie czy frezowanie nie będzie miało wpływu na wytrzymałość zacisków?? Nie ma później z tym problemu ?? A poza tym jak się nie myle to te fele fabrycznie były wypuszczane w A6 Nie staraj się tutaj w tym temacie być mądrzejszy niż jesteś w rzeczywistości. Jest kilka czynników które mają wpływ na montaż, nie tylko felga
george Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Są to oryginalne felgi od C6, więc musi pasować, niemniej sfrezowany mają zapas, mam akurat zaciski od cabrio (są fabrycznie podcięte) i jest luźno.
Dev Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 25 minut temu, george napisał: Są to oryginalne felgi od C6, więc musi pasować, niemniej sfrezowany mają zapas, mam akurat zaciski od cabrio (są fabrycznie podcięte) i jest luźno. Nie zapominaj ze Tarcze w A6 C6 mają inną wysokość
george Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 6 minut temu, Dev napisał: Nie zapominaj ze Tarcze w A6 C6 mają inną wysokość Racja.
rookie5 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Dev napisał: Nie staraj się tutaj w tym temacie być mądrzejszy niż jesteś w rzeczywistości. Jest kilka czynników które mają wpływ na montaż, nie tylko felga Nie wiem czy ma to wpływ dlatego pytam ?
Rekomendowane odpowiedzi