SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam. Mam takie pytanko... :gwizdanie: Mam zamontowany alarm, pociągniętą całą instalację wraz z czujnikami wstrząsów i ruchu. Wszystko wcześniej działało. Problem w tym że kiedyś odciąłem samego wyjka tj; taką czarną kostke która wydawała dźwięk. Teraz chciałbym chciałbym na nowo takową podłączyć, a starej już nie mam. Czy jeżeli taką kostkę kupię to wszystko będzie dobrze śmigać? Gdzie takie coś w ogóle dorwać? Pozdrawiam
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 chodzi ci o syrenkę teraz pytanie czy miałeś z własnym zasilaniem czy nie ale tak to powinno wszystko działać po staremu
iwadrian Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak przed odłączeniem działało to i teraz powinno. Po co odłączałeś i wyrzucałeś skoro teraz znowu chcesz aby znowu było i działało.
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Jak przed odłączeniem działało to i teraz powinno. Po co odłączałeś i wyrzucałeś skoro teraz znowu chcesz aby znowu było i działało. aaa bo robiłem taki mały myk tylko gdzie takie coś kupić?
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 znajdz na necie taki sam model i szukaj syrenki,lub w sklepie z takimi bajerami podaj model i szukaj,moze zamowia,jesli nie da rady dopasowac ,to szukaj po kostce,pokarz w sklepie,powinni ogarnac temat dopasowanie syrenki
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 jeżeli wyłączałem aku a ona wyła tzn że miała swoje zasilanie prawda? problem w tym że nie mam tamtej kostki i chciałem podłączyć jakąś inną w jej miejsce
wojtekce Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 z tym chyba nie ma problemu może być inna tylko schemat bedziesz potrzebował lub podjechać do wrsztatu gdzie montują alarmy tam dopasują syrenę i penie za nie duży koszt podłączą
domjenick Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 a po co schemat? zwykla syrena posiada dwa wyjscia,wiec zawsze mozesz pokombinowac sam...wlaczysz alarm i sprawdzasz
SoMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 jutro jak znajdę chwilę to podjadę gdzieś gdzie takim czymś się bawią i zobaczymy czy dadzą radę i ile ewentualnie sobie za to zaśpiewają
domjenick Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 masz tutaj linka na ebay'u niektore sa plug&play http://motors.shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_dmptZUKQ5fCarsPartsQ5fVehiclesQ5fCarPartsQ5fSMQQ_sopZ2?_nkw=car+alarm+horn&_sacat=9884&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=car+alarm&_osacat=9884
SoMeS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 ok już wszystko sprawne znajomy co mi pomagał ściemniać dziś szybki okazało się że jest też specem od zabezpieczeń kupił mi ładnie nową syrenkę z własnym zasilaniem (45zł)... wszystko ładnie podpiął i 120db znów daje o sobie znać :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Opublikowano 16 Kwietnia 2009 ok już wszystko sprawne znajomy co mi pomagał ściemniać dziś szybki okazało się że jest też specem od zabezpieczeń kupił mi ładnie nową syrenkę z własnym zasilaniem (45zł)... wszystko ładnie podpiął i 120db znów daje o sobie znać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi