DamiaN3Q Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) Cześć wszystkim ?, prawdopodobnie padł czujnik poziomowania bi xenonu lewy przód,na fisie wyświetla się ikonka błędu poziomowania, a w vagu również błąd o zwarciu do plusa i nie ustawionych światłach. Wieczko tego czujnika widać,że było już coś tam robione, ponieważ nie dolega na całej powierzchni. Wsadzał ktoś jakiś zamiennik tego czujnika ? Numer czujnika co jest u mnie założony 8e0 903 503 może ktoś powie czy wsadzić czujnik z innym numerem i z jakiego auta jest ten. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez DamiaN3Q
pila24 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) 9 minut temu, DamiaN3Q napisał: Wsadzał ktoś jakiś zamiennik tego czujnika ? Numer czujnika co jest u mnie założony 8e0 903 503 może ktoś powie czy wsadzić czujnik z innym numerem i z jakiego auta jest ten. Ja mam zamiennik z Ali ,działa jak ori. Płaciłem w zeszłym roku nieco ponad 100 zł za komplet z ramieniem,stare już miało dość. 8E0941285J https://a.aliexpress.com/_uI5TAa Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez pila24
DamiaN3Q Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 4 minuty temu, pila24 napisał: Ja mam zamiennik z Ali ,działa jak ori. Ten Skv też się powinien nadać? Jednak co nowe to nowe bo nie wiadomo co się trafi jak się kupi używany. Możesz dać jakiś link do tego twojego co kupiłeś ? allegro.pl ALLEGRO.PL
pila24 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Opublikowano 23 Sierpnia 2021 (edytowane) 54 minuty temu, DamiaN3Q napisał: Ten Skv też się powinien nadać? Jednak co nowe to nowe bo nie wiadomo co się trafi jak się kupi używany. Możesz dać jakiś link do tego twojego co kupiłeś ? Link podałem nad zdjęciem... A ten skv to w 90% to samo co z Ali,tylko inne pudeło. Edytowane 23 Sierpnia 2021 przez pila24
DamiaN3Q Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Okej, dzięki za pomoc ? , linku musiałem nie zauważyć ,bo chyba edytowałeś posta.
Rekomendowane odpowiedzi