seboll2 Opublikowano 26 Października 2022 Autor Opublikowano 26 Października 2022 Dawno była cisza…. i w ostatnim czasie zaczęło się odzywać łożysko…… przy okazji wymiany łożyska wleciały nowe tarcze textar oraz klocki textar , całość odświeżona żeby była przyjemniejsza dla oka ?
george Opublikowano 27 Października 2022 Opublikowano 27 Października 2022 Szkoda, że nie dałeś zacisku 320 mm. Koszt tarcz ten sam, jedynie zacisk, a swoje sprzedałbyś. Zmieniłem tak z przodu, bo tarcze biły.
seboll2 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Dawno nic nie wrzucałem bo nie było czasu na dłubanie….. ? wiec ze mniam…….. - folia z przednich szyb zleciała (panowie Policjanci się czepiali) - znaczki wleciały w czarny połysk - lampy tył folia - rejestracja tył bez ramki na taśmę dwustronna obecnie na dziś dzień autko tak się prezentuje plan jeszcze jest na dokładkę przód Maxton i tylny dufozor od b7, myśle końcówki wydechu dac inne….
Ivanek Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Tablica na taśmę ma też ten plus, że jak zamykasz bagażnik to nie ma wibracji co nie? Ładnie, mnie chyba w tym roku przed przeglądem również czeka rwanie folii..... W zeszłym roku szósta stacja dopiero podbiła, ach ci przybysze ze wschodu..
george Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Ivanek napisał(a): Ładnie, mnie chyba w tym roku przed przeglądem również czeka rwanie folii..... Boczne czy przednia też?
Ivanek Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 6 godzin temu, george napisał(a): Boczne czy przednia też? Boczne przednie
seboll2 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 17 godzin temu, Ivanek napisał(a): Tablica na taśmę ma też ten plus, że jak zamykasz bagażnik to nie ma wibracji co nie? Ładnie, mnie chyba w tym roku przed przeglądem również czeka rwanie folii..... W zeszłym roku szósta stacja dopiero podbiła, ach ci przybysze ze wschodu.. dodatkowo jak włączysz muzykę i masz subwoofer to tez nie słychać wibracji tablicy
Michu1996 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 19 godzin temu, seboll2 napisał(a): Dawno nic nie wrzucałem bo nie było czasu na dłubanie….. ? wiec ze mniam…….. - folia z przednich szyb zleciała (panowie Policjanci się czepiali) - znaczki wleciały w czarny połysk - lampy tył folia - rejestracja tył bez ramki na taśmę dwustronna obecnie na dziś dzień autko tak się prezentuje plan jeszcze jest na dokładkę przód Maxton i tylny dufozor od b7, myśle końcówki wydechu dac inne…. Ile % miałeś przyciemnioną, że tak się czepiali ?
seboll2 Opublikowano 25 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2023 5 godzin temu, Michu1996 napisał(a): Ile % miałeś przyciemnioną, że tak się czepiali ? Mało miałem bo najjaśniejsza , tył jest smoła i środek cały czarny wiec wydawało się ze są ciemniejsze niż w rzeczywistości
Michu1996 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 14 godzin temu, seboll2 napisał(a): Mało miałem bo najjaśniejsza , tył jest smoła i środek cały czarny wiec wydawało się ze są ciemniejsze niż w rzeczywistości Najjaśniejsza i takie problemy? Gdzie Ty jeździsz
seboll2 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2023 1 godzinę temu, Michu1996 napisał(a): Najjaśniejsza i takie problemy? Gdzie Ty jeździsz jakby problem pojawia się nie na trasach czy w dużych miastach ale , obok mnie jest takie małe miasteczko około 10tyś ludzi i jakoś panowie Policjanci nie są zbyt mili...... szukają dziury w całym , najlepiej złapać pijanego na rowerze lub zabrać komuś dowód i dać mandat za stan techniczny ? dlatego stwierdziłem , że nie będę się z nimi przepychał tylko zerwę to.... obecnie taryfikator mandatów za szyby poszedł mocno w górę więc pierwszy mandat mogą dać do 2500zł a drugi raz jak zostaniesz zatrzymany z tymi szybami to jest odgórnie 5tyś ?z dwojga złego lepiej za tą kasę pobalować niż płacić im ?
Michu1996 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 37 minut temu, seboll2 napisał(a): jakby problem pojawia się nie na trasach czy w dużych miastach ale , obok mnie jest takie małe miasteczko około 10tyś ludzi i jakoś panowie Policjanci nie są zbyt mili...... szukają dziury w całym , najlepiej złapać pijanego na rowerze lub zabrać komuś dowód i dać mandat za stan techniczny ? dlatego stwierdziłem , że nie będę się z nimi przepychał tylko zerwę to.... obecnie taryfikator mandatów za szyby poszedł mocno w górę więc pierwszy mandat mogą dać do 2500zł a drugi raz jak zostaniesz zatrzymany z tymi szybami to jest odgórnie 5tyś ?z dwojga złego lepiej za tą kasę pobalować niż płacić im ? Ile?! 2,5 k za szyby ? Gdzie to wyczytałeś ?
Ivanek Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 46 minut temu, Michu1996 napisał(a): Ile?! 2,5 k za szyby ? Gdzie to wyczytałeś ? Do 2500 Ja 2 lata temu dostałem 200, kolega 2 miesiące temu 50
seboll2 Opublikowano 8 Maja 2023 Autor Opublikowano 8 Maja 2023 Dzisiaj po dluuuuuugim leżakowaniu po zakupie, w końcu zamontowałem isofixy
seboll2 Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Opublikowano 15 Maja 2023 no i żeby nie było , że nic się nie dzieje................ zamówiłem dyfuzor do tylnego zderzaka od B7 , oraz wczoraj udało mi się kupić od kolegi dystanse na tył 20mm na każdą stronę , dziś tylko śruby muszę ogarnąć i montujemy później po południu dodam foty jak wygląda z dystansami 1
seboll2 Opublikowano 15 Maja 2023 Autor Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) Tak siadło , teraz nasuwa się pytanie…. Od boku przód pieje , fakt opona może być niższa ale plan na przyszły sezon to Rotory 19” gwint czy pro kit założyć , aktualnie zawiecha sline jest Edytowane 15 Maja 2023 przez seboll2
seboll2 Opublikowano 21 Maja 2023 Autor Opublikowano 21 Maja 2023 Myśle ze na ten sezon trochę zrobione ? listwy progowe (malowane czarne elementy , czerwona folia , srebrna folia , całość na koniec oklejone folia PPF ? 1 1 1
MarioR34 Opublikowano 23 Maja 2023 Opublikowano 23 Maja 2023 I love the car , such a nice b6 , many happy kilometers with your car.
A4b6quattro Opublikowano 30 Lipca 2023 Opublikowano 30 Lipca 2023 Dobrze wygląda ,ten dyfuzor z b7 Też miałem, tak zrobione te tylne lampy ,ale jednak całe przyciemnione mi się bardziej widzą
seboll2 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2023 witam , witam po małej nieobecności , miałem operację kolana w Krakowie i 2 miesiące w szpitalu spędziłem 😕 pany i panewki mam dobrą wiadomość b6 ma się dobrze , klima się tylko zatarła ale za 2 tyg jest ustawiona do mechanika chcę się pochwalić , że mam kolejny temat na forum założony b6 będzie jeździła żona a ja kupiłem dla siebie b7 2
Rekomendowane odpowiedzi