maniek1983 Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Witam Panowie i Panie otóż kupiłem auto 2 lata temu i lakier był chyba wcześniej spolerowany do sprzedaży?ale do rzeczy na dzień dzisiejszy na dachu i masce robi się coś takiego na zdjęciach jak z tym walczyć? Auto było myte tylko ręcznie szamponem z woskiem
--Rafcio-- Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Wygląda jak prześwitujący podkład, może ktoś ściął lakier za bardzo
maniek1983 Opublikowano 5 Września 2021 Autor Opublikowano 5 Września 2021 Hmmmm nie mam pojęcia może tak ale czemu przez 2 lata nie było tego widać? Nie znam się więc i tak do lakiernika będę musiał oddać auto. W sumie jak oglądam te cienie to wygląda z bliska jak brud ale to brud nie jest
Langista Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 (edytowane) Możliwe, że do sprzedaży był dobry wosk nałożony i nie zwrócileś na to uwagi, mogłeś też jechać za kimś i jakaś chemia prysneła na auto, mogło też być źle polerowane i ktoś przegrzał lakier w tym miejscu. Wyglinkuj to a wyeliminujesz jakiś brud czy osad. Edytowane 5 Września 2021 przez Langista
Skowrix Opublikowano 5 Września 2021 Opublikowano 5 Września 2021 Kolega pisze, że kupił auto 2 lata temu - raczej żadne zabezpieczenie tyle nie przetrwa a ceramiki do sprzedaży nikt by nie zakładał i chyba tez nie przykryła by takich cieni. Mi to wygląda na zbyt mocno spolerowany lakier i właśnie brak zabezpieczenia przez co od słońca po tych 2 latach klar się poddał i zaczyna się łuszczyć.
maniek1983 Opublikowano 8 Września 2021 Autor Opublikowano 8 Września 2021 W piątek jade do lakiernika zobaczymy co powie. Dziś auto pokazałem znajomemu który pracuje w serwisie wv jako mechanik i powiedział że nie wie dlaczego ale już parę przypadków widział że na tym kolorze takie cuda się robią ale dlaczego nie ma pojęcia
Rekomendowane odpowiedzi