Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] Nie moge otworzyc tylnej klapy - avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

W moim przypadku trzeba było wymienić element nastawny zamku. Numer katalogowy: 4B9962115C. Cena w ASO ok. 140zł.

Pozdrawiam

-

Wiktor

Opublikowano

Cześć,

W moim przypadku trzeba było wymienić element nastawny zamku. Numer katalogowy: 4B9962115C. Cena w ASO ok. 140zł.

Pozdrawiam

-

Wiktor

to spoko... bo u mni tez raz to jest raz nie... ale raczej rzadko...

Opublikowano

Cześć,

Pozdrawiam

-

Wiktor

A w jaki sposób to zdiagnozowali?

Mam podobny problem: gdy otwieram centralny to słysze 'pracujący' zamek w klapie bagażnika, ale tak jakby nie kończył pracy i się przycinał. Nie można oczywiście z tego powodu otworzyć bagażnika. Usterkę chciałbym w miarę możliwości sam zdiagnozować.

Opublikowano

A w jaki sposób to zdiagnozowali?

Nie wiem czy coś podłączali, ale w moim przypadku to raczej po samych objawach można się było domyśleć, że siłownik otwierający zamek niedomaga i trzeba go wymienić.

Mam podobny problem: gdy otwieram centralny to słysze 'pracujący' zamek w klapie bagażnika, ale tak jakby nie kończył pracy i się przycinał. Nie można oczywiście z tego powodu otworzyć bagażnika. Usterkę chciałbym w miarę możliwości sam zdiagnozować.

Jeśli możesz otworzyć kluczykiem, to być może kwestia siłownika - tak jak u mnie. Jeśli wogóle nie możesz otworzyć, to pewnie cały zamek wymaga wymiany.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć,

Pozdrawiam

-

Wiktor

U mnie też się to przytrafiło,dziś wymieniłem w ASO,koszt zamka 164zł plus 60zł awaryjne otwarcie klapy plus 84zł wymiana zamka,całość trwała 40 minut i klapa znów sprawna.

• 1 rok później...
Opublikowano

Odgrzeje kotleta, bo i mnie ten problem dopadl.KOszt silniczka 90zl w ASO.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakieś tanie to ASO.Mnie też dopadł ten problem.Zakupiłem silniczek w ASO we Wrocku,ale zapłaciłem ok. 170 zł.

• 3 lata później...
Opublikowano

Witam, odgrzewam. Też właśnie mi się to przytrafilo ale w Sedanie. Rozebrałem tapicerke dostałem sie do mechanizmu jak naciskam raz to w miare ma siły ale nie otwiera naciskam drugi juz w ogole nie ma siły nawet pociągnąć tego drucika metalowego... Czy tzn ze się skończył i trzeba wymienić czy jak :D?