Juliano01 Opublikowano 8 Września 2021 Opublikowano 8 Września 2021 Witam, wiem że temat już był wałkowany ale nie ma nigdzie odpowiedzi pytających, a więc mam problem z wolno opadającymi obrotami przy zmianie biegów silnik to 1.6 ahl przepustnica czysta, przepływa nowa, cewka nowa, przewody podciśnień też mam wszystkie wymienione.Probowalem już chyba prawie wszystkiego i nadal to samo, ręce już mi powoli opadają a problem nadal ten sam, ktoś coś wiem może na ten temat?
wojtek_lbn Opublikowano 9 Września 2021 Opublikowano 9 Września 2021 Nawymieniałeś, nakombinowałeś, a wystarczyło czujnik wciśnięcia pedału sprzęgła sprawdzić i pewnie wymienić.
Juliano01 Opublikowano 9 Września 2021 Autor Opublikowano 9 Września 2021 (edytowane) 7 godzin temu, wojtek_lbn napisał: Nawymieniałeś, nakombinowałeś, a wystarczyło czujnik wciśnięcia pedału sprzęgła sprawdzić i pewnie wymienić. Akurat cewke i przewody wymieniałem bo zaczął przerywać i to było rok temu a przewody podcisnieniowe były poparciale. Zagladalem za tym czujnikiem ale ja go niemam więc napewno jie jego wina Edytowane 9 Września 2021 przez Juliano01
Rekomendowane odpowiedzi