Turbo 701 Opublikowano 10 Września 2021 Opublikowano 10 Września 2021 Cześć . Jestem od niedawna użytkownikiem Audi A4B8 Avanti 2008/2009 r.Mam problem z niedziałajacym wyświetlaczem MMI , radia i całości przycisków wokół drążka zmiany biegów. Awaria nastąpił a prawdopodobnie w wyniku zwarcia przy próbie wymontowania napędu do navi ( schowek). Jestem trochę laikiem , ale sprawdziłem wizualnie wszystkie bezpieczniki w aucie oraz zamieniałem te które są opisane do radia, MMi i navi. Nic nie pomogło i nie mam pojęcia co można z tym dalej zrobić. Jeżeli ktoś ma chwilę to proszę o rady. Pozdro
wrclaguna Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 Podpinałes kompa ? pasuje scan wrzucic tutaj
Muskel1 Opublikowano 13 Września 2021 Opublikowano 13 Września 2021 (edytowane) W dniu 10.09.2021 o 20:11, Turbo 701 napisał: Cześć . Jestem od niedawna użytkownikiem Audi A4B8 Avanti Małe sprostowanie- Avant, bez i na końcu Podepnij komputer diagnostyczny tak jak kolega wyżej już napisał. Sprawdzałeś bezpieczniki lampką lub miernikiem czy tylko wizualnie? Sprawdtałeś wszystkie kolejno czy tylko te z opisu? Sprawdzałeś po obu stronach deski i z tyłu w bagażniku w prawym boczku czy gdzie? Edytowane 13 Września 2021 przez Muskel1
Pelas1 Opublikowano 14 Września 2021 Opublikowano 14 Września 2021 Dołączam się do tematu, mam taki sam problem, z tym że do tego panel na płyte i 2xkarty pamieci ktory jest nad panelem klimy ciagle "cyka" a w vcds brak komunikacji z radiem nagłośnieniem itp... help
Rekomendowane odpowiedzi