martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 bo zderzak od S4 wcale nie jest powiedziane że bedzie idealnie pasował do twojej hmmmmm jaki moze byc powod nie idelanego pasowania do mojej audi
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 hmmmmm jaki moze byc powod nie idelanego pasowania do mojej audi a no właśnie każdy , brak dobrego pasowanie lamp , błotników , maski jest wiele czynikow . Mam to za sobą od 3 lat tuningowałem swoją Lale i orgi niezawsze pasowały nietylko u mnie bo robiłem kilka innych audiczek i zawsze był taki sam efekt kombinacje ,sam zobaczysz ( poprostu autka maja swoje latka i cos zawsze było rezane w nich ) pozdrawiam
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 a no tak zobaczymy jak bede mial juz ten zderzak od s4.pozdro
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Popatrz na to wyglada zle?? A zapewniam ze to nie jest orginal!!! http://img291.imageshack.us/img291/1946/sta42491yq2.jpg
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 hmmmmmm no fajny ale cos mi sie wydaje ze cos krzywo to siedzi,a no i trzeba bardzo ostroznie jezdzic bo wiesz jakiej jakosci jest ten plastk ja dziekuje za taki zderzak jednoglosnie mowie nie nie przepadam za czyms takimi podrobkami
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Krzywo nie jest jest ok.A ze jakosc jest slaba to prawda juz kilka razy go poprawialem peka od mrozu ale to sa slady lekkie.Jak sie o nie dba i nie dojezdza do krawezników to wszystko jest ok i wyglada wg mnie elegancko!!!!
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no wiec wlasnie dlatego podziekuje i kupie zerzak s4 .pozdro
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no wiec wlasnie dlatego podziekuje i kupie zerzak s4 .pozdro zderzak od S4 tez zalicza glebe ................
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 ale plasik jest o wiele bardziej wytrzymalszy i nie peka
Gość rob Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 dajcie spokoj z tym rs jedno stukniecie i bummmmmm to trzeba patrzec jak sie jeżdzi święte słowa, jazda obniżoną furą po naszych drogach to spore wyzwanie :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 ale plasit jest o wiele bardziej wytrzymalszy i nie peka pęka pęka ale oczywiście nie tak ja żywica ale jak zapomisz o krawezniku to i tak po zderzaku
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Zderzaczki S4 tez sa super,pasuja bezproblemowo plug&play a od RS4 orginal nie!!!Tylko te laminatowe sa zrobione pasownie!!!! Jak zalozysz od S4 to pochwal sie fotkami
martin a4 Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no chyba logiczne ktory zderzak ci nie peknie jak najedziesz na kraweznik.a nawet jak sie tak stalo to go posklejasz lub dac do spawania a z taka zywica to na smietnik od razu [ Dodano: 10-03-2007, 15:07 ] orgina rs4 to calkiem inna gadka mowimy teraz o podrobkach
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Wiem ze orginal to inna gadka ale te laminatowe np ten co mam ja da sie skleic i naprawic!!!
Gość spedyt Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Wiem ze orginal to inna gadka ale te laminatowe np ten co mam ja da sie skleic i naprawic!!! A naprawa laminatu raz czy dwa razy bedzie kosztowała tyle ile orginał
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 no chyba logiczne ktory zderzak ci nie peknie jak najedziesz na kraweznik.a nawet jak sie tak stalo to go posklejasz lub dac do spawania a z taka zywica to na smietnik od razu noto masz nikła wiedze naprawde ..............zywice naprawisz na ulicy bez demontażu zderzaka
Tukan Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Dobry klej zywiczny,troche szpachli i farba dziala cuda!!! I naprawa nie jest droga
Gość Iceman Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Dobry klej zywiczny,troche szpachli i farba dziala cuda!!! dokładnie ale jak bedziemy tak nawijac na forum to zamkna temat koncze i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi