filipekw6 Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 (edytowane) Witam, Zrobiłem logi dynamiczne i statyczne. Mógłby ktoś je ocenić? Dodam że auto szarpie podczas przyśpieszania i odczytałem błąd 00561 - Mixture Adaptation 14-00 - Adaptation Limit(Add) Exceeded TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM Pozdrawiam Edytowane 18 Września 2021 przez filipekw6
Łukasz13 Opublikowano 18 Września 2021 Opublikowano 18 Września 2021 Auto jest po programie, brakuje doładowania, dolot jest szczelny? zawór dv sprawny? trzeba najpierw zrobić diagnostyke pod maską, bo z logów w tym aucie za wiele się nie dowiesz.
filipekw6 Opublikowano 19 Września 2021 Autor Opublikowano 19 Września 2021 Dv był nieszczelny już wcześniej, wymieniłem na ori. W dolocie sprawdzę czy jest nieszczelność. Zapomniałem napisać że turbina jest po regeneracji i gdy wchodzi na boost to dziwnie świerczy z jej okolicy, nie jest to świst.
filipekw6 Opublikowano 30 Września 2021 Autor Opublikowano 30 Września 2021 Wymieniłem świece na NGK pfr6q, wcześniej były włożone bosche które się popaliły wymieniłem n75, cały wąż dolotowy bo był poparciały i auto jak narazie jeździ.
Rekomendowane odpowiedzi