Hugo Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Ken Block teraz będzie jeździł z Audi. Właśnie podpisał kontrakt [WIDEO] WRC.NET.PL Ken Block, postać, której miłośnikom motoryzacji nie trzeba przedstawiać właśnie nawiązał współpracę z Audi. Zawodowy kierowca rajdowy, współzałożyciel
Langista Opublikowano 22 Września 2021 Opublikowano 22 Września 2021 Jestem ciekaw co za projekt sobie wybierze. Ciekawe czym mu Ford podpadł, że z nich zrezygnował ? chyba że Audi chce się jakoś zareklamować w tym roku i dali zwyczajnie więcej hajsiwa ?
Hugo Opublikowano 22 Września 2021 Autor Opublikowano 22 Września 2021 2 minuty temu, Langista napisał: Jestem ciekaw co za projekt sobie wybierze. Ciekawe czym mu Ford podpadł, że z nich zrezygnował ? chyba że Audi chce się jakoś zareklamować w tym roku i dali zwyczajnie więcej hajsiwa ? Też jestem ciekaw co wybierze. Raczej nie RS e-tron GT, bo to auto jeździ jak przyklejone R8 RWD niech bierze
Pieterb Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Audi zbudowało nowy samochód dla Kena Blocka PL.MOTORSPORT.COM Audi zaprezentowało samochód Audi S1 e-tron...
Langista Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 Widziałem to dzisiaj, aż mnie zatkało jak zauważyłem prototyp stojący na felgach w pół roku od zaprojektowania, pewnie nie jeździ jeszcze ale sam fakt, jak bardzo zależy im na reklamie ?
Pieterb Opublikowano 18 Grudnia 2021 Opublikowano 18 Grudnia 2021 (edytowane) 2 minuty temu, Langista napisał: pewnie nie jeździ jeszcze ale sam fakt, też tak coś czuję Fakt że prezentuje się nieziemsko na fotkach. Edytowane 18 Grudnia 2021 przez Pieterb
Rekomendowane odpowiedzi