liquid8p Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 Skórzane boczki tunelu, jak u mnie w lexie
dazwid Opublikowano 24 Października 2021 Autor Opublikowano 24 Października 2021 6 godzin temu, liquid8p napisał: Skórzane boczki tunelu, jak u mnie w lexie Tylko, że w Lexusie RC z tego co pamiętam to standard, w Audi trzeba za wszystko dopłacić Dzisiaj szybkie mycie samochodu i kilka fotek udało się zrobić w końcu w słoneczną pogodę
liquid8p Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 W audi lista wyposażenia dodatkowego nie ma końca Na znanym portalu aukcyjnym, audi niezależnie od wyposażenia, to prawie zawsze full opcja RC już w podstawie ma prawie wszystko, można dołożyć tylko kilka rzeczy. 1
dekiel 13 Opublikowano 24 Października 2021 Opublikowano 24 Października 2021 Dwudziestki do niej i w dół ją wtedy białas bedzie mega a tak wygląda bardzo poprawnie 'tylko'.
dazwid Opublikowano 24 Października 2021 Autor Opublikowano 24 Października 2021 Godzinę temu, dekiel 13 napisał: Dwudziestki do niej i w dół ją wtedy białas bedzie mega a tak wygląda bardzo poprawnie 'tylko'. Masz rację kolego, co mnie irytuje na ten moment to przede wszystkim tył który sterczy do góry. Także na wiosnę wpadną sprężyny Eibach Pro- kit mam nadzieję, że przód z tyłem się wyrówna na nich. Na ten moment jest 2cm różnicy przód- tył między oponą a nadkolem. Co do dwudziestek to jeszcze się nie przekonałem w 100%. Teraz mimo zawieszenia 1BE jak dla mnie jest mega komfortowo i nie chciałbym tego popsuć
liquid8p Opublikowano 25 Października 2021 Opublikowano 25 Października 2021 Jak założysz eibach i 20-tki, to będzie twardo. Za to w zakręcie, będzie się prowadził jak gokart. Mam u siebie w a5 zawieszenie 1bv + sprężyny eibacha i nawet na zimówkach 17" jest twardo, a na 20-tkach to już nie ma komfortu. Natomiast wygląd auta z takim zestawem 10/10
dazwid Opublikowano 25 Października 2021 Autor Opublikowano 25 Października 2021 3 godziny temu, liquid8p napisał: Jak założysz eibach i 20-tki, to będzie twardo. Za to w zakręcie, będzie się prowadził jak gokart. Mam u siebie w a5 zawieszenie 1bv + sprężyny eibacha i nawet na zimówkach 17" jest twardo, a na 20-tkach to już nie ma komfortu. Natomiast wygląd auta z takim zestawem 10/10 I tego się boję. Poza wyglądem, cenię też komfort jazdy i zawieszenie 1BE w tym aucie jak i w poprzedniku to był dla mnie idealny kompromis. Problemem jest dla mnie tylko ten sterczący do góry tył, w B8 samochód stał idealnie równo, nawet ostatnio mierzyłem i porównywałem. Myślałem, że Pro-kit nie wpływa znacząco na twardość zawieszenia? Bynajmniej tak wyczytałem na internecie, sam nigdy nie miałem okazji testować.
czarny69 Opublikowano 26 Października 2021 Opublikowano 26 Października 2021 17 godzin temu, dazwid napisał: I tego się boję. Poza wyglądem, cenię też komfort jazdy i zawieszenie 1BE w tym aucie jak i w poprzedniku to był dla mnie idealny kompromis. Problemem jest dla mnie tylko ten sterczący do góry tył, w B8 samochód stał idealnie równo, nawet ostatnio mierzyłem i porównywałem. Myślałem, że Pro-kit nie wpływa znacząco na twardość zawieszenia? Bynajmniej tak wyczytałem na internecie, sam nigdy nie miałem okazji testować. 'Trochę' wpływa. Po założeniu eibachów do swojej A5 jadąc po autostradzie czuć lekkiego 'ping-ponga' momentami, a założyłem ten wyższy wariant czyli sprężyny w czarnym kolorze.
dazwid Opublikowano 26 Października 2021 Autor Opublikowano 26 Października 2021 11 godzin temu, czarny69 napisał: 'Trochę' wpływa. Po założeniu eibachów do swojej A5 jadąc po autostradzie czuć lekkiego 'ping-ponga' momentami, a założyłem ten wyższy wariant czyli sprężyny w czarnym kolorze. A przód z tyłem równo na tych sprężynach siedzi? Masz może jakieś fotki przed/ po? Widziałem Twój wątek z czarną A5, ale tam pisałeś, że miałeś założone Eibach sportline?
dazwid Opublikowano 27 Października 2021 Autor Opublikowano 27 Października 2021 Ostatnio podczas sprzątania samochodu stwierdziłem, że niepotrzebna mi jest zapalniczka, a że zaślepka 12V która jest obok przycisku start/ stop pasuje jak ulał to zamówiłem drugą na ebay, mała pierdółka ale co mod to mod, trzeba się pochwalić Zresztą lubię takie małe detale: 1
czarny69 Opublikowano 28 Października 2021 Opublikowano 28 Października 2021 Zrobiłem ostatnio to samo, zaślepka zapalniczki wygląda tragicznie. Ta z napisem 12V to niebo a ziemia. 1
dazwid Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 Dwururka wypolerowana dziś 1
Muskel1 Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Też tą pastą polerowałem 1
dazwid Opublikowano 30 Października 2021 Autor Opublikowano 30 Października 2021 7 godzin temu, Muskel1 napisał: Też tą pastą polerowałem Do wydechu jest świetna, i tania. Swoją drogą szkoda, że nawet w 3.0 TDI wydech jest tylko po jednej stronie. Ostatnio w salonie Audi widziałem S5 3.0TDI z atrapą. Nawet mam nr. części do tej atrapy, bo przez chwilę miałem myśli czy do siebie nie założyć
liquid8p Opublikowano 30 Października 2021 Opublikowano 30 Października 2021 Wydech masz po jednej stronie dlatego że po drugiej jest zbiornik ad-blue.
dazwid Opublikowano 31 Października 2021 Autor Opublikowano 31 Października 2021 2 godziny temu, liquid8p napisał: Wydech masz po jednej stronie dlatego że po drugiej jest zbiornik ad-blue. Tyle to ja wiem, dlatego rozmyślałem o atrapie wydechu z S5, ale sobie chyba odpuszczę 1
egon47 Opublikowano 1 Listopada 2021 Opublikowano 1 Listopada 2021 Fajny białas ładuj jakieś fajne 20" i pomysl nad black pakietem
dazwid Opublikowano 1 Listopada 2021 Autor Opublikowano 1 Listopada 2021 4 godziny temu, egon47 napisał: Fajny białas ładuj jakieś fajne 20" i pomysl nad black pakietem Podejdą do budy A5 felgi 9J ET22? Jak sprawdzałem na porównywarkach online to powinny wystawać tylko 1.5mm bardziej niż Twój setup, masz u siebie jeszcze jakiś zapas?
egon47 Opublikowano 2 Listopada 2021 Opublikowano 2 Listopada 2021 10 godzin temu, dazwid napisał: Podejdą do budy A5 felgi 9J ET22? Jak sprawdzałem na porównywarkach online to powinny wystawać tylko 1.5mm bardziej niż Twój setup, masz u siebie jeszcze jakiś zapas? Tak wejdą poprzedni wlasciciel mojej A5 mial właśnie takie parametry tylko oponę 255/30/20
Rekomendowane odpowiedzi