kaziks77 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Witam założyłem hak i oryginalny moduł Wszystko dziala nie ma błędów ale po podpięciu przyczepy nie dezaktywuje czujników parkowania po włączeniu wstecznego nadal są aktywne czy tak ma być w b 8 czy coś źle zrobilem proszę o pomoc pozdrawiam
pelonek1 Opublikowano 30 Września 2021 Opublikowano 30 Września 2021 Zakodowane wszystko tak jak powinno być?
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 9 godzin temu, pelonek1 napisał: Zakodowane wszystko tak jak powinno być? Tak zrobilem wszystko tak jak bylo w opisie z forum błędów nie wyrzuca
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Witam sprawdzilem jeszcze raz okazuje się że nie jest zakodowany moduł parkowania przy próbie kodowania wyrzuca błąd
pelonek1 Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) Musisz wszystko przejrzeć czy masz poprawnie zakodowane. Kiedyś miałem podobnie w C6, poprawne kodowanie załatwiło sprawę. Edytowane 1 Października 2021 przez pelonek1
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 A tak dokładnie to co muszę przejrzeć na kture sterowniki patrzeć
pelonek1 Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 Asystent parkowania i hak. To wszystko raczej. Pomocnik kodowania i powinien powinieneś dać radę.
pelonek1 Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 U mnie np było zakodowane że mam kamerę cofania, w rzeczywistości jej nie było i też nie odłączało tylnych czujników przy podpięciu przyczepy.
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Ok będę wieczorem sprawdzał
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Witam zakodowałem moduł ale musialem odinstalować wizualizacje parkowania bo z tym nie chcialo przyjąć kodowania nie wiem dlaczego
pelonek1 Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 (edytowane) 34 minuty temu, kaziks77 napisał: Witam zakodowałem moduł ale musialem odinstalować wizualizacje parkowania bo z tym nie chcialo przyjąć kodowania nie wiem dlaczego Przepraszam, właśnie mi się przypomniało że u mnie nie działała też wizualizacja, czujniki odłączało. Panowie którzy montowali hak coś tam poprawili w kodowaniu i pomogło (chyba miałem zakodowaną kamerę której nie było jak pisałem wcześniej). U Ciebie jest kamera czy nie? Edytowane 1 Października 2021 przez pelonek1
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Nie ma kamery była tylko wizualizacja ale żeby przyjęło kodowanie musiałem dezaktywowac wizualizacje i poszło
pelonek1 Opublikowano 1 Października 2021 Opublikowano 1 Października 2021 Nie pomogę Ci zdalnie. Potrzebne auto i vcds i trzeba szukać.
kaziks77 Opublikowano 1 Października 2021 Autor Opublikowano 1 Października 2021 Ok nie ma problemu będę próbował jutro coś działać dzięki
wrclaguna Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 W dniu 1.10.2021 o 07:09, kaziks77 napisał: Witam sprawdzilem jeszcze raz okazuje się że nie jest zakodowany moduł parkowania przy próbie kodowania wyrzuca błąd wpisz pierwsze kod dostepu a pozniej zakoduj
kaziks77 Opublikowano 2 Października 2021 Autor Opublikowano 2 Października 2021 Jaki kod dostępu w module parkowania nie potrzrzeba kodu dostępu czujniki już zrobilem żeby rozłączało po podpięciu przyczepy tylko musialem dezaktywowac wizualizacje parkowania bo z nią nie chciało zakodować
kaziks77 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 Część mam pytanie z innej beczki potrzebuje kupić sterownik ABS i doczytalem na forum ze montowales coś takiego u siebie znalazlem taki sterownik i mam pytanie czy będzie pasować
kaziks77 Opublikowano 3 Października 2021 Autor Opublikowano 3 Października 2021 Zapomniałem dodać że chce zamontować autohold u siebie
Rekomendowane odpowiedzi