Opublikowano 7 Listopada 20232 l W dniu 5.11.2023 o 22:31, matikm13 napisał(a): Witam, jak przy qq1 jak zakodować oświetlenie nóg podczas jazdy? Podczas jazdy świecą się drzwi, kubek i tunel. Nogi podświetlane tylko na postoju przy zgaszonym samochodzie, ew. otwartych drzwiach. Zobacz czy w BCM masz w bajcie 10 aktywowany bit1
Opublikowano 15 Listopada 20232 l W dniu 6.11.2023 o 13:13, wuPiotrek napisał(a): pewnie masz wyłączone w menu mmi tam dajesz w bok i masz ustawienie poszczególnych sekcji jasności pewnie masz nogi wyłączone inaczej tego nie widzę Strzal w 10.
Opublikowano 30 Stycznia 20242 l Aydi a4 b9 avant.Witam.Pod które kostki i piny podłącza się tylnie oświetlenie nóg. Pozdrawiam
Opublikowano 30 Stycznia 20242 l Tak samo jak przednie. Jest napisane na pierwszej stronie, wystarczy przeczytać.
Opublikowano 10 Września 202510 Wrz W dniu 9.12.2021 o 21:06, wuPiotrek napisał(a): Uruchomiłem regulację jasności 3 stref oświetlenia i podłączyłem do BCM tunel nogi i cupholder. Dla potomnych: Kostki BCM: Nogi prawe: T54c/2 Nogi lewe: T54c/3 Cupholder i tunel: T73a/36 Gdzie podłączałeś masę , wszystkie razem czy każda osobno ?
Opublikowano 1 Października 20251 Paź W dniu 6.12.2021 o 23:42, wuPiotrek napisał(a): Odświeżam - czy ma ktoś kodowanie i informacje w które piny bcm wpiąć się z podświetleniem na nogi? Uruchomiłem białe ambiente drzwi (znalazłem gdzieś 'na czuja' w kodowaniu), mam regulację z mmi ('przód' oraz drzwi), brakuje mi widoku regulacji poziomu jasności przestrzeni pod nogi. Oraz w które piny BCM wpiąć się nogami a w które podświetleniem przodu (tunelu i kubka)? Obecnie tunel i kubek mam pod zapalniczkę ale chcę to zmienić przy okazji rozbierania środka. Uruchomiłem regulację jasności 3 stref oświetlenia i podłączyłem do BCM tunel nogi i cupholder. Dla potomnych: Kostki BCM: Nogi prawe: T54c/2 Nogi lewe: T54c/3 Cupholder i tunel: T73a/36 witam, chciałbym się podpiąć do tematu, jestem na forum od niedawna i nie mogę nigdzie znaleźć schematów technicznych do A4 B9 - możesz mi napisać albo podesłać gdzie mogę znaleźć te złącza : T65c oraz T73a